Zidanov komentar na Lukina dva gola, ovo niko nije očekivao!

Autor: Milovan Longinov
utorak 19.01.2021.
14:04
Izvor: Sportske.net

Trener Real Madrida zadovoljan zbog Luke Jovića.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Zinedin Zidan je danas govorio na konferenciji za medije uoči utakmice sa Alkojanom u Kupu kralja, a na njoj se osvrnuo i na Luku Jovića.

Srpski napadač je za pola sata u dresu Ajntrahta postigao isti broj golova kao za Real Madrid u proteklih godinu i po dana.

Zidan je pohvalio Jovićev učinak u pobedi nad Šalkeom i što  je još važnije najavio da će Luka imati budućnost u Realu.

"Zaista mi je drago što je Jović postigao dva gola. Veoma sam srećan zbog njega i želim mu sve najbolje. Luka ima tek 23 godine i on će biti sjajan u Real Madridu. Ali, sada je ovde žestoka  konkurencija i ne mogu uvek treneri da budu krivi ako neko ne igra. Igrači su ti koji treba da se dokažu i da se izbore za mesto", poručio je Zidan.

Neizbežno je bilo pitanje i o potencijalnom dolasku Davida Alabe, koji je glavna tema u Španiji. Isto kao i Kilijan Mbape koji se sve češće povezuje sa Realom.

"Alabin potencijalni dolazak nema nikakve veze sa obnovom ugovora sa Ramosom ili Vaskezom. Ne želim da pričam o igračima drugih klubova. Fokusirani smo samo na našu sledeću utakmicu. Isto važi i za Mbapea, žao mi je, ali drugi igrači nisu tema danas", dodao je Zidan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Tuesday, 19.01.2021
14:18

Ja zaista ne shvatam odakle ljudima ideja da je Alžirac pojmaš imao bilo šta protiv Jovića pojmaša zato što mu Jović nije igrao svaku utakmicu po 90 minuta uprkos tome što nije mogao da se sastavi sa loptom, a kamoli gol da ubode? Realno mu je davao više šansi nego što je zaslužio.