Konte bacio Eriksena u dilemu, Danac o pitanju svih pitanja

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.05.2021.
14:25
Izvor: Sportske.net

Ostaje li na Meaci?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaler Intera Kristijan Eriksen bio je iznenađen kada je saznao da je Antonio Konte napustio milanski klub u šampionskoj sezoni, koju je obeležio i njihov promenjljiv odnos.

Kapiten reprezentacije Danske je posle katastrofalne jeseni kod Kontea, uspeo da se stabilizuje i daleko popravi igru u nastavku sezone, kada se i lomila titula.

"Bilo je to veliko iznenađenje. Kada osvojite šampionat, to je poseban momenat, a odjednom to nestane. Svi smo znali da će imati sastanak sa klubom, ali tako je bilo i prošle godine. To je zaista bio fudbalski šok, jer nije bilo osećaja da će otići", rekao je Eriksen u intervjuu za TV2 Sport.

Dodao je da nije siguran da li je odlazak Kontea dobra ili loša stvar.

"Nisam zaista o tome razmišljao. Jedino na šta sam fokusiran je Evropsko prvenstvo, koje će uskoro početi, a potom ću videti da li će Inter dobiti trenera do kraja turnira", rekao je najbolji danski fudbaler.

Istakao je da je imao dobar odnos na profesionalnom nivou sa Konteom, iako su kroz različite ideje gledali na fudbal.

"Sa lične strane nismo imali problema. Bilo je reči o pobeđivanju, a to smo tokom prošle sezone i ostvarili. Osvojio sam trofej i samo mogu da mu budem zahvalan na tome", zaključio je Erisen.

Danac, koji je početkom 2020. godine stigao na "Đuzepe Meacu", bio je blizu da zimus napusti klub sa kojim je ugovorom vezan do kraja juna 2024. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke