Konte besneo na odluku UEFA - Postoji još jedan korak...

Autor: Sportske Net
utorak 21.12.2021.
20:12
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo nepravda za Totenhem?

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Menadžer Totenhema Antonio Konte sa negodovanjem je primio odluku UEFA da se totalno otkaže meč Spursa i Rena u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencije.

Prvobitno je meč bio privremeno otkazan zbog koronavirusa u Totenhemu. Međutim, UEFA je saopštila da nije u mogućnosti da nadoknadi ovaj susret. 

U ponedeljak je Disciplinska komisija saopštila da je odlučeno da se Renu upiše pobeda službenim rezultatom 3:0. Na taj način je francuski klub prošao dalje kao prvi u grupi, dok je za Totenhem takmičenje završeno.

"To je neverovatna odluka, nije pravedna. Ceo svet zna da smo se suočili sa velikim problemom, kakav jeste virus korona. Nismo krivi što se utakmica nije igrala, jednostavno smo imali mnogo zaraženih igrača i Vlada je odlučila da zatvori naš trening centar. Iskreno, za mene, igrače, klub i naše navijače to je neverovatna odluka. Nije fer“, rekao je Konte i dodao:

„Zaslužujemo da na terenu pokažemo šta umemo. Veoma sam razočaran zbog te odluke UEFA. Nadam se da će se nešto promeniti u narednom koraku, jer zaslužujemo da igramo taj meč“.

Da li će se londonski tim žaliti?

„Postoji još jedan korak… Ovo nije definitivna odluka. UEFA je presudila, ali ta odluka treba da bude potvrđena. Ponavljam da sam veoma razočaran. Ovo znači da neko nije znao kakve smo probleme imali, ili možda ima neko lični interes da ovako bude“.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke