Konte brutalno iskren, šta misli o igračima Totenhema i kako su pregovori propali?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 06.06.2021.
12:11
Izvor: Sportske.net

Italijanu sve jasno i čini se da je u pravu...

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Antonio Konte neće biti menadžer Totenhema. Pregovori su prekinuti krajem nedelje, a sada se polako raspetljava ono što se dogodilo.

Naime, Italijan je bio brutalno iskren sa Livijem. On je saopštio predsedniku da niko od igrača kluba, osim Kejna i Sona ne bi bio ni blizu postave u Sitiju, Junajtedu, Liverpulu i Čelsiju i da je nemoguće očekivati da se trkaju sa tim klubovima za trofeje.

Bivši trener Juventusa, Čelsija i Intera je osim plate od 17.5 miliona evra tražio i 100 miliona funti za prelazni rok, plus, što se podrazumeva, da Kejn ostane.

Iako su u početku bili oduševljeni Konteom, Englezi su odustali.

Nije samo tranfer budžet problem, Konte je odbio da garantuje da će pružiti šansu mladim igračima, on smatra da se sa klincima ne osvaja ništa.

Uz to, bio je nezadovoljan brojem saradnika koje mu klub dopušta da dovede, pa praktično nije postojala nikakva margina za dogovor dve strane. 

I Liviju je bilo jasno da je Konte preskup, da previše traži, da ima drugačije viđenje budućnosti kluba, pa sada Totenhem nastavlja poteru za trenerom.

Osim Kontea, prethodno su otpali Nagelsman, Rodžers, Ten Kate, a pominjan je Sari koji je na pragu dogovora sa Laciom.

Videćemo šta će Livi izmisliti, ali dolazak nekog trenera koji nije veliko ime će samo još više uveriti kapitena Kejna da je vreme da napusti Severni London.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 06.06.2021
17:41

PUNO HOCE NADUVANI TRENER ZVANI KONTE...SAMO NEKA ON RAZMISLI KADA JE ON NEKOG IGRACA STVORIO, DAO MLADOM IGRACU SANSU? BOLJE DA CUTI I NEKA SE POKRIJE USIMA xD