Konte čeka, od ovih odgovora zavisi hoće li otići posle titule?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.04.2021.
10:35
Izvor: Sportske.net

Ne bi mu bilo prvi put, traži samo jedno?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

I dalje se čeka Stiven Ženg. Od njegovih odgovora koje donosi u Italiju zavisi budućnost Intera. Naime, predsednik kluba još nije stigao, iako je bilo najavljeno da će sa sobom doneti i novac, odnosno način isplate zaostalih zarada.

Inter ima "skudeto" u džepu, ali Marota non stop priča o rizicima, krizi, poslovanju i to plaši navijače.

Konte takođe čeka, često je znao da ode posle uspeha, to bi bilo veoma loše, ali on traži jasne odgovore.

Na jedno ne pristaje, da se tim oslabi. U situaciji kada niko nema novca za pojačanja, osim par najjačih klubova uspeh je i zadržati sadašnji tim. Dakle, bez prodaja, sa eventualno par pojačanja, slobodnih igrača tipa Maksimovića koji bi mogao da zameni Ranokiju. 

Konte traži da oni najbolji ostanu, možda bi se odrekao Vidala, odlazi Kolarov, ali ostaće Brozović, Sensi, Galjardini, Barela i Eriksen, kao i napadači, pre svih Lukaku i Lautaro. Nema ni prodaje Škrinjara, ako se ne dovede adekvatna zamena.

U svakom slučaju, za Kontea je dovoljno da Inter nepromenjen uđe u novu sezonu, u suprotnom ako klub planira prodaju par najboljih kako bi sanirao gubitke, može se desiti da ode.

Nema ni napretka kada su novi vlasnici u pitanju. Suning traži manjinske deoničare iz Amerike, ali kao prvi strani vlasnici koji će osvojiti titulu, smatraju da je vrednost kluba porasla.

Inter će slaviti, sasvim zasluženo, mnogo su bolji od rivala, ali se ponovo suočavaju, kao i svi drugi sa neizvesnošću. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke