Konte cilja povratak u PL, prihvatio bi samo jednu ponudu, svi su iznenađeni!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 16.09.2021.
07:57
Izvor: Sportske.net

Da li je moguće da ćemo videti promenu?

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Antonio Konte je na odmoru, tačnije na novom poslu fudbalskog komentatora i za sada nema nameru da se vrati do kraja sezone. Tačnije, ponude koje je imao, pre svih Totenhemovu je odbio, a i komšijama u Severnom Londonu je stigla loša vest.

Naime, Italijan neće prihvatiti ni poziv Arsenala, ako bude smenjen Arteta. On ne veruje ni u Arsenalov projekat, niti smatra da "Guneri" mogu da naprave tim spreman da se bori za bitne stvari.

Konte je otišao iz Intera upravo zbog nedostatka vere da klub ima ozbiljne namere u Evropi, tačnije kada je video da će budžet biti manji i on čeka pravu ponudu.

Želeo bi da se vrati u PL gde je vodio Čelsi dve sezone i osvojio titulu u prvoj, kada je postavio i rekord po broju pobeda u sezoni.

Ali, izgleda da samo jedan klub dolazi u obzir, i u pitanju je Mančester Junajted.

To je iznenađenje jer se čini da su Solskjerove pozicije odlične, tačnije da je Norvežanin siguran na klupi. Ipak, posle poraza od Jang Bojsa ponovo su usledile kritike, dovođenje Varana, Sanča i Krisijana Ronalda je sada nekadašnjem napadaču Junajted smanjilo manevarski prostor. 

Klub očekuje borbu za titulu prvaka, ako se to ne desi, navodno je Solskjer i pored novog ugovora viđen za otkaz na leto. Uz to, dolaskom Kontea verovatno bi se i Pogba zamislio, kod Italijana je stekao afirmaciju u Juventusu, pa bi šanse da ostane bile veće, mada je to na dugom štapu.

Inače, Solskjer je sa Junajtedom računajući i poraz u Bernu izgubio sedam od jedanaest mečeva u Ligi šampiona, što je stvarno neprihvatljivo... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke