Konte ima novu metu među 'svojima', ko treba da nauči da igra odbranu?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.11.2020.
23:39
Izvor: Sportske.net

Ne tako dobra atmosfera pred bitan meč u Nemačkoj.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter se vratio u Ligu šampiona, ali je posle samo četiri odigrana kola i tek dva osvojena boda vrlo blizu i ekspresnoj eliminaciji. Sutra gostuju lideru svoje grupe, Borusija Menhengladbah igra neverovatno u Evropi - prvi meč na "Meaci" je završen rezultatom 2:2. "Neroazuri" su potom vezali nerešenu sa Šahtjorom i dva poraza od Real Madrida.

Konteu nije strano da ima pik na nekog od svog igrača. U Čelsiju je to bio Kosta, u Interu Kristijan Eriksen a sada sličan režim čeka Hakimija, ukoliko ne poboljša određene segmente igre.

"Idite i pogledajte šta sam rekao na početku sezone o Hakimiju. Ostajem dosledan sebi. On ima potencijala, ali mora dosta da radi na svojoj defanzivnoj fazi igre. U Italiji postoje pritisci, očekivanja i zahtevi su veći nego u Nemačkoj i Premijer ligi, pogotovu u timu poput Intera. On je dečko koji ima dobar potencijal, ali mora raditi sa tim saznanjem da postoji pritisak", izjavio je Konte na konferenciji pred sutrašnji meč.

Interu treba pobeda protiv Borusije ukoliko želi da zadrži matematičke šanse, poraz bi ugrozio i potencijalni nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Hakimi je jedno od skupljih pojačanja ovog leta, bivši igrač Real Madrida je dobio i odmor protiv Sasuola.

Serhio Ramos Hakimi

Videćemo kako će odgovoriti na kritike mistera.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Tuesday, 01.12.2020
22:02

Conte je toliko nesposoban trener da je strasno. Covjek ce upropastit i ovo malo dobrih igraca sto ima Inter... kraj godina on dovede kolarova,kraj hakimija igra young,kraj eriksena igra gagliardini...strasno koliko je tvrdoglav

avatar
Amalainter
Tuesday, 01.12.2020
12:37

U pravu je da je slab u defanzivi..ali zato si ti trener da mu poboljsas taj segment igre-mlade igrace treba razvijati a ne stavljati u ovakvu situaciju...

avatar
scofield
Tuesday, 01.12.2020
05:50

Ko malo zna fudbala taj konteu ne valja! Ovaj trener je neverovatan

avatar
crno-crveno
Tuesday, 01.12.2020
01:08

Konte stvarno ne ume sa mladim igracima.
Opsta suprotnost pioli.

Od nesigurnih i pogubljenih igraca je napravio strasne igrace.
Kalabrija kesi rebic chalhanoglu.
Svi su bili kandidati za sut kartu a sad svi igraju odlicno.

Konte vidi da je decko pod pritiskom i umesto mu smanji pritisak on mu jos povecava.