Konte ima ponudu iz Engleske! Na klupi ovog Premijerligaša sigurno će sedeti Italijan?

Autor: Boris Jovanović
sreda 05.05.2021.
10:29
Izvor: Sportske.net

Jeste primamljivo, ali ima li razlog?

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Antonio Konte želi da ostane u Interu. I to nije sporno, ponovio je to nekoliko puta, ali "Korijere delo Sport" piše da ima rezervnu varijantu, ako mu Inter ne dovede pojačanja, ili proda nekoga od ključnih igrača.

Navodno je Italijana kontaktirao Totenhem koji je spreman da mu da platu koju ima u Italiji, ali i napravi budžet za borbu za velike stvari. Tačnije, "Pevci" bi zadržali sve zvezde i pojačali tim, a Konte bi ostvario ulogu koju želi, da bude trener-menadžer i sam bira igrače.

Ipak, sve je na dugom štapu, teško da bi posle dve godine i stvaranja najboljeg tima u Italiji Konte lako napustio projekat. 

Izgleda da Danijel Livi svim silama hoće italijanskog trenera, Sari se posle Rome okrenuo "Pevcima", izgubio je trku od Murinja, ali mogao bi da nasledi njegovo mesto u Londonu.



Treća varijanta koja se pominje je Gasperini za koga bi ovo bio najveći korak u karijeri. U Interu je kratko potrajao, u Totenhemu bi uzeo ogroman novac za italijanske uslove i imao priliku da radi na duže staze. Uz to, sa sobom bi poveo par igrača Atalante i tako imao neki kontinuitet.

Šta će od svega biti u Severnom Londonu, ostaje da vidimo, tek, izgleda, pričaće se italijanski, Totenhem nikada nije imao Italijana za trenera, a od stranaca klub su vodili legenda Ozi Ardiljes, Švajcarac Kristijan Gros, Žak Santini, Martin Jol, Hiande Ramos, dva Portugalca Viljaš Boađš i Murinjo, kao i Argentinac Poketino. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Wednesday, 05.05.2021
10:37

Conte ne bi seo sa tim Livijem ni kafu da popije a ne da mu trenira tim..