Konte nezadovoljan, ugovor se bliži kraju - Šta ga može zadržati kod "pevaca"?

Autor: Stefan Matić
sreda 18.01.2023.
20:50
Izvor: Sportske.net

Izgleda jedino novac.

EPA-EFE/Vincent Mignott
EPA-EFE/Vincent Mignott

Povezane vesti

Totenhem je ušao u lošu seriju rezultata. 

"Pevci" imaju dva poraza u tri kola, posebno je bolan ovaj najskoriji od Arsenala na domaćem terenu (0:2) u derbiju severnog Londona. "Pevci" su ispali i iz Karabao kupa, čeka ih sudar 4. runde FA kupa sa Prestonom a već sutra gostuju na "Etihadu". Već sada, na polovini sezone, imaju deficit od pet bodova u trci za mestom brojem četiri koje drži Junajted sa utakmicom manje. 

Konte je ljut zato što je dobar deo januara prošao a tim se nije pojačao. Jasno imali su intenzivno leto gde su stigli igrači poput Rišarlisona, Bisume, Perišića, ozvaničeni su i transferi Udogea i Romera, ali boljitka nema. Engleski mediji pišu i o Konteovom ugovoru. 

Znamo da Italijanu nije strano da ode ukoliko ne naiđe na podršku od vlasnika, Englezi pak pišu da bivši trener Čelsija, Intera i Juventusa želi veliku povišicu za ostanak u Londonu. 

Konte zarađuje oko 15 miliona funti na godišnjem nivou, ugovor mu ističe krajem juna ove godine. Jasno da bi "pevci" voleli što pre da srede situaciju sa "misterom", dodatno odugovlačenje bi moglo poremetiti atmosferu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke