Konte - Piši propalo!

Autor: Boris Jovanović
subota 05.06.2021.
08:57
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo juče?

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Pričalo se juče, i pored toga što je ponuda bila 17 miliona evra plus bonusi, pregovori su prekinuti. Nije novac u pitanju koliko Konteova sumnja.

Kako sada stvari stoje, ništa od dolaska Italijana u London.

Problem je što ne veruje Liviju, smatra da "Pevci" nemaju dovoljno novca za dugoročni projekat i da se bore za trofeje. Uz to zapelo je oko dovođenja stručnog štaba, navodno Totenhem bi dozvolio samo četvoricu i to ne sa platama koje je Konte tražio za saradnike. 

Antonio Konte je otvoren za povratak u Englesku, kako je rekao, međutim to izgleda ne uključuje Totenhem. Jer, on takođe ne veruje da klub može da zadrži Harija Kejna, kao ni da bez kapitena osvaja trofeje. Podsetimo, u Severnom Londonu nisu videli trofej od 2008. kada su osvojili Liga kup. 

Oko Fabija Paratićija situacija je jasnija, on stiže iz Juventusa i biće zadužen za skauting i regrutovanje igrača, njegov posao ne zavisi od Kontea.

Ako propadne dogovor sa bivšim trenerom Juventusa, Čelsija, Intera, Livi mora u dalju potragu. Do sada nije uspeo da dovede Nagelsmana, Rodžersa, Ten-Katea, a Poketinov povratak je bio nerealna želja.

Potrebno je što pre angažovati trenera, pominje se i dalje Grejem Poter iz Brajtona, ali je jasno da bi on bio prinudno rešenje, u klubu smatraju da je potreban iskusniji trener. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke