Konte rešio, evo šta će raditi sledeće sezone!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.06.2021.
11:11
Izvor: Sportske.net

Nije to želeo, ali iskoristiće na najjbolji način odlazak iz Intera...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Antonio Konte priznaje da ovo nije želeo, ali će ipak morati na odmor.

Naime, posle osvajanja titule sa Interom, otišao je iz kluba zbog plana kineskih vlasnika da smanje troškove. Iako je imao godinu ugovora, dogovorio je odštetu i otišao, ali ne može da preuzme, po klauzuli nijedan klub Serije A naredne sezone.

Nije ni imao ponuda iz Italije, preskup je, a Totenhemovu je odbio jer ne veruje u projekat Danijela Livija, niti su mogli da mu daju garancije da će Kejn ostati i da će imati 100 miliona funti za pojačanja.

"Ovo će biti godina učenja i refleksije na neke situacije iz prošlosti. Jasno da nisam želeo da pauziram, ali biće prilike da budem više sa porodicom, da gledam fudbal koji se stalno menja", kaže Konte.

On je govorio i o onome što se dogodilo Eriksenu.

"Živeo sam sa njim praktično u trening centru, i kada se to desilo, delovalo je užasno, duboko sam bio potresen. Ali, najvažnije je da je živ, da je dobio pomoć. U ime svih hvala njegovim saigračima na reakciji i snazi koju su imali da reaguju. To pokazuje da moramo da budemo spremni na sve. Sada želim Kristijanu da se oporavi, da bude sa porodicom, a biće vremena za razmišljanje o fudbalu koji nije toliko bitan. Zdravlje pre svega", poručio je Konte svom bivšem igraču...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke