Konte video "ludilo", otpisaće četvoricu, nova ideja iz Juventusa?

Autor: Boris Jovanović
petak 05.11.2021.
09:18
Izvor: Sportske.net

Englezi tvrde da su neke stvari Italijanu već jasne...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Totenhem je slavio protiv Vitesea u Ligi Konferencija, na kraju 3:2 i mnogo strepnje, Antonio Konte je komentarisao da ne voli ovakve lude mečeve jer je sve moguće. Kao dobru stvar istakao je pobedu i pored toga što tim nije delovao dobro.

"Potrebno je strpljenje i težak rad", kratko je preneo Italijan ono što je praktično i rekao igračima na jedinom treningu pred meč.

Mediji danas tvrde da on smatra da štoperi Sančez i Dajer nisu dovoljno dobri, a da mesta neće biti ni za Vinksa. Što se tiče Dele Alija, on želi da ode i klub bi mogao da prihvati neku ponudu, kako bi povećao transfer budžet.

Paratići, direktor kluba je kao i svaki Italijan pokušao da zametne tragove rečima da ne razmišlja o prelaznom roku, ali niko mu ne veruje, Konte je došao tek kad je dobio garancije da će tim biti pojačan. Nije ni tajna da osim nerealnih meta, Barele i Kjeze, on želi Brozovića i Škrinjara iz bivšeg kluba Intera, Lazarija iz Lacija, našeg Dušana Vlahovića, Brazilca Bremera iz Torina, a nova ideja je Veston MekKeni. Teksašanin igra za Juventus, dosta promenjivo, ali je veoma borben, može mnogo da trći, da se ubacuje iz drugog plana, igrač je po ukusu Kontea.

Juve želi da ga proda, u stvari hoće da napune kasu, a imaju istu ideju kao i Totenhem, da kupe Dušana Vlahovića.

U svakom slučaju, Konte će dosta toga promeniti, pogotovo u odbrani, on je već prvog dana podelio igrače u 3-5-2 formaciju, u dva tima, da bi video ko se koliko snalazi u njegovom sistemu igre. Tako će i kupovati igrače, potreban mu je desni bek, dva štopera, par igrača u veznom redu, i napadač, dakle u naredna dva prelazna roka bi trebalo da promeni pola tima.

To nikada ne ide lako, zato i jeste tražio strpljenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke