Konte želi garancije, sledi "Murinjo" scenario?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 06.05.2021.
12:25
Izvor: Sportske.net

Skudeto ne može zalečiti finansijske rane.

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Inter je konačno srušio devetogodišnju dominaciju Juventusa. 

Recept su "prepisali" upravo od svojih rivala, došao je Marota a potom i Konte. Italijanski stručnjak je alfa i omega tima, pojedini igrači su se preporodili pod njegovim vođstvom i konačno prekinuli period bez trofeja. 

Sada je vreme za slavlje, ali onda sledi "otrežnjenje". 

Italijanski mediji pišu kako Konte želi garancije od vlasnika ukoliko žele da ostane. Tutosport prenosi kako Suning grupa ima "hitan plan" koji je pun nesigurnosti. Konteovih 13.5 miliona evra po sezoni bi mogli postati teret isuviše težak za "neroazure". 

Plan jeste da se brzo pronađu novi partneri koji će investirati u klub sa "Meace", u suprotnom sledi otpuštanje kadrova. 

Ovo dosta podseća na odlazak Murinja posle famozne triplete, Konte bi isto tako mogao da ode posle rušenja dominacije "svog" Juventusa. Totenhem se pojavio kao interesent, jasno da i oni veći klubovi prate dešavanja na Čizmi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 06.05.2021
13:39

U Interu ima izgradjen i cvrst tim, sa par pojacanja ozbiljan i za LS. Skoro se saznalo i da ce 1 americki fond uplatiti 250 mil€ kao manjinski akcionar. Ne verujem uove natpise ni malo. Inter i navijwci su ga prihvatili, igraci ga postuju... nagadjanja