Konteova matematika, gde se Totenhem prešao u januaru?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 16.02.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net

Kalkulacija im nije jača strana.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Menadžer Totenhema Antonio Konte ocenio je da je tim koji vodi ušao slabiji u nastavak sezone posle januarskog prelaznog roka pošto je ostao bez četvorice fudbalera, a doveo svega dvojicu.

Totenhem je u januaru ostao bez Ndombelea, Lo Selsa, Alija i Hila, a doveo Bentankura i Kuluševskog, što prema Konteovim rečima znači da je tim oslabio umesto ojačao.

"Teško je načiniti poređenje, ali kada preuzmete tim koji dugo nije pobedio, očigledno je da će vam faliti samopouzdanje. Ono što se dogodilo u januaru nije bilo lako. Četvorica važnih fudbalera su nam napustili, dok su dvojica došla. Dakle, brojčano smo oslabili, umesto ojačali", primetio je Konte u razgovoru za "Skaj Italiju".

Pohvalio je novajlije Bentantkura i Kuluševskog, smatrajući da su oni pravi izbor za Totenhem budući da imaju iskustva i da će značiti za ceo tim.

Totenhem je imao užasnu prethodnu nedelju pošto je izgubio od Vulverhemptona i Sautemptona i udaljio se sedam bodova od četvrtoplasiranog Mančester junajteda, koji se nalazi na četvrtom mestu.

Naredni meč odigraće u subotu od 18:30 u derbiju protiv Mančester sitija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke