Konteova rukavica iskrenosti će ga koštati posla i on je srećan zbog toga?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 19.03.2023.
08:45
Izvor: Sportske.net

On to i želi, izgleda...

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Trener Totenhema Antonio Konte juče je izazvao pravu buru u engleskom fudbalu kritikovavši upravu i igrače svog kluba.

On je posle remija sa 'fenjerašem' Sautemptonom rekao kako u Totenhemu navikli da ne igraju za nešto važno, da se ne nalaze pod pritiskom i nije mnogo nedostajalo da upotrebi termin "mentalitet malog kluba"...

Postoje dve strane ove priče. Ona koja misli da je Italijan preterao i da ne može sve instant da se popravi u organizaciji iz Londona, dok je tu i ona koja zagovara ideju o istinitosti svega što je Konte rekao i da za to postoje vidljive činjenice u vidu rezultata koje Totenhem (ne)postiže prethodnih godina.

Nije tajna da Antonio Konte želi da ode iz kluba na kraju sezone nezadovoljan brojnim stvarima, ali ne bi trebalo isključiti opciju prema kojoj ga Totenhem otpušta kroz nekoliko dana. 

Javno je ponizio klub, igrače i vlasnika, iako ima osnova za sve što govori. No, ukoliko i dalje ostane na klupi "pevaca", oni su samo pognuli glavu na ove navode.

"Konte želi da bude otpušten tokom reprezentativne pauze. Sparsi bi trebalo da ga reše bede i učine to večeras", napisao je Džejmi Karager juče na svom Tviter nalogu.


Italijanski stručnjak se dovodi u vezu s povratkom i domovinu. Inter se ponovo provlači kao opcija, tu je i Juventus u zavisnosti od toga gde završe sezonu... Ali, sigurno je jedno - Totenhem će uskoro imati novog trenera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke