Konteovi problemi 24/7 - Sinoć Lautaro, danas Lukaku, koga na Juventus?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 13.05.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

Po osvajanju titule gube se konci.

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Inter je osvojio prvi Skudeto od 2010. godine. 

Ipak slavlje je kratko potrajalo. Po osvajanju titule usledilo je otrežnjenje, predsednik Ženg je predložio igračima da se odreknu dvomesečnih primanja kako bi pomogli klubu u finansijskim teškim vremenima. 

Igrači su to odbili, a onda smo videli i revolt Martineza na utakmici sa Romom. Konte je pre same utakmice odbio pres-konferenciju, a potom je imao i razmiricu sa Argentincem koji nije bio zadovoljan svojom izmenom na jučerašnjem meču. A danas je Kontea sačekao i novi problem, možda i od čoveka od kojeg je najmanje očekivao. 

Lukaku je sinoć proslavio svoj 28. rođendan. Problem je to što je Belgijanac to proslavio sinoć u hotelu u centru Milana sa preko 20 gostiju među kojima su bili i Hakimi, Perišić i Jang. Zabava je trajala do tri ujutru a Korijere delo Sport piše kako će igrači biti sankcionisani. 

"Neroazurima" su preostala još dva meča, derbi Italije sa Juventusom i duel sa Udinezeom na "Meaci". Inter bi mogao direktno da gurne Juventus u Ligu Evrope ukoliko slave u susretu 15. maja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke