Konteu garancije, ovo su pozicije za koje traži igrače, a ovo je i lista želja!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 04.11.2021.
11:27
Izvor: Sportske.net

Italijan dobio vizu i večeras će prvi put voditi tim...

Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Povezane vesti

Italijan će ipak sedeti na klupi protiv Vitesea, ali taj meč je manje važan, mešaće karte pred utakmicu sa Evertonom. Konte je pre ugovora, kako tvrde engleski mediji dobio garancije da će već u januaru stići pojačanja, a kako se priča prioritet su štoper i jedan vezni igrač, po mogućstvu kreativac.

Nema dilemu kada je defanzivac u pitanju, želi Stefana De Fraja koga će se Inter teško odreći. Alternativa bi mogao da bude Brazilac Bremer iz Torina. Konte bi rado video i Gala Belotija kome ističe ugovor u Londonu, ali "Pevac" će do juna izgleda ostati među "Bikovima".

U veznom redu računa se da Frank Kesi sigurno stiže na leto, ali novom menadžeru Totenhema je potreba vezni igrač na zimu, za sada se pominje dosta imena, ali bez nekih konkretnih dokaza. 

I Ljoris je pod lupom, Konte bi želeo golmana VBA Sema Džonstona kome ugovor ističe u junu i koga bi "Begisi" mogli da prodaju u januaru. 

Recimo i to da će prva ponuda Interu otići za Brozovića, ali su iz bivšeg kluba već poručili da ne postoji šansa da puste bilo koga na zimu u Totenhem.

Vlahović će ostati meta za leto, Konte smatra da je potreban napadač koji će igrati zajedno sa Kejnom, trebalo bi da pojača ofanzivu i promeni svest tima koji je igrao na kontranapad.

S obzirom na formaciju, mesta neće biti za Vinksa, verovatno za nekog štopera, tipuje se Sančez, a Ndombele će ostati, u 3-5-2 formaciji on bi mogao da bude centralni vezni igrač.

No do januara će to sve biti pretpostavke, oglasio se i Murinjo koji je rekao da je Konte "dobar trener", ali da je Nunjo "veoma dobar". Ali, i Murinjo je prošlost, zna se i da ne boli Kontea, pa niko u Londonu neće izgubiti san zbog njegovog mišljenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke