Kopa del Rej 1/16 - Valensija i Viljareal prošli dalje, Dmitrović na klupi, Eibar ispao!

Autor: Stefan Matić
nedelja 17.01.2021.
20:34
Izvor: Sportske.net

Učesnici Primere umalo stoprocentni.

Twitter/@SDEibar
Twitter/@SDEibar

Povezane vesti

Espanjol - Osasuna 0:2

Gosti iz Pamplone su već tokom prvih pola sata rešili svoj plasman dalje. 

Kalvo je pogodio u devetom, da bi dvadesetak minuta kasnije Barha postavio konačnih 2:0 za goste.

Malaga - Granada 1:2

Granada nastavlja sa dobrim partijama. Prednost od dva gola već u prvom delu igre doneli su Fede u 16. i Molina u 28. minutu. U nastavku bolja igra Malage, ali Andalužani uspevaju tek da postignu utešni gol preko rezerviste Kintane u 76. minutu. 

Navalkarnero - Eibar 3:1

Eibar nije uspeo da prođe dalje, savladani su od strane drugoligaša iako su gosti prvi poveli. Muto u 16. minutu donosi prednost gostima, ipak Haimez iz penala u 30-tom anulira prednost. U nastavku Esnajder preuzima ulogu lidera, Španac postiže dva gola - prvi u 61. i drugi u 79. minutu za konačnih 3:1 i eliminaciju Eibara iz daljeg takmičenja. 

Sporting Hihon - Betis 0:2

Tim iz Sevilje je imao prednost igrača više već u 21. minutu posle direktnog crvenog za Valientea. Kanales donosi prednost iz penala u 28. minuta, da bi tri minuta kasnije Rodri povisio na 2:0 i već tada osigurao dalji plasman svog kluba. 

Alkoron - Valensija 0:2

"Slepi miševi" su sa po golom u oba dela igre osigurali plasman dalje. Poveli su golom Koindredija u 12. minutu da bi Valjeho pogotkom u 76-om overio pobedu. Račić je odigrao ceo meč za pobednički tim. 

Tenerife - Viljareal 0:1 

Emerijev tim prolazi u 1/8 finala zahvaljujući minimalcu i golu rezerviste Ninja u 90. minutu. "Žuta podmornica" nastavlja sa dobrim rezultatima ove sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke