Kopa Libertadores - Brazilci silni, Benedeto promašio dva penala, "Bombonjera" plače!

Autor: Boris Jovanović
sreda 06.07.2022.
09:16
Izvor: Sportske.net

Derbi Korintijansu!

Povezane vesti

Dobili smo noćas tri putnika u četvrtfinale Kopa Libertadores.

U velikom derbiju osmine finala i drugih 90 minuta derbija između Boke i Korintijansa su završili bez golova, na kraju "Timao" uz suze Bombonjere ide dalje posle penala. Tragičar je Dario Benedeto vođa napada "Đenoveza" koji je promašio penal u regularnom delu, ali i u seriji. Argentinci su promašili tri, Brazilci dva udarca sa bele tačke, pa crno-beli idu dalje. Boki ostaju silne brige jer i u prvenstvu Argentine igraju loše.

Atletiko Minas Žerais nije ništa prepustio slučaju. Odlični šampion Brazila je posle remija protiv neugodnog Emeleka iz Ekvadora slavio na "Mineirau", bio je dovolja gol Hulka iz penala, pa je favorit u top osam. Tamo im se pridružio još jedan brazilski klub, Atletiko Paranaense. Oni su doneli u Peru minimalnu prednost od 2:1, Libertad je imao svoje šanse, "Gumare" je 40-godišnja legenda, Roke Santa Kruz doveo do prednosti, ali u samo finišu je Romulo utišao stadion u Asunsionu pa se i "uragan" Fila Skolarija plasirao u naredno kolo.

Danas i sutra se igraju preostalih pet mečeva osmine finala, kvote imate na AdmiralBet, naš savet su pobede Palmeirasa protiv Sero Portenja i trijumf Estudijantesa nad Fortalezom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak