Korona i u Seriji A - odlaže se prvi meč u sezoni?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 20.12.2021.
19:55
Izvor: Sportske.net

Nema mira ni na "Čizmi".

Spezia Calcio/Twitter
Spezia Calcio/Twitter

Povezane vesti

Danima smo pisali o nizu odloženih mečeva u Premijer ligi i broju zaraženih fudbalera u Španiji i Nemačkoj, ali je na red došla i Italija gde se pojavilo nekoliko pozitivnih slučajeva na virus COVID-19 u redovima Salernitane.

Novajlija u Seriji A je u velikom problemu zbog moguće selidbe u amatersku ligu nakon što su na putu da probiju rok za imenovanje novog vlasnika.

Sada ih je "dokusurila" i korona, pa zbog pojave nekoliko slučajeva zaraze na ovaj virus nisu otputovali u Udine na sutrašnje gostovanje Udinezeu.

Zvanične objave o otkazivanju meča još nema, ali će po svoj prilici duel planiran za utorak od 18:30 biti pomeren za neki novi termin.

Osim zaraženih u ovom timu ima i nekolicina povređenih fudbalera, pa je jasno da teško možemo da očekujemo planiranu utakmicu.

Salernitana nakon 18 kola zauzima poslednje mesto sa svega osam bodova, ali i dalje je zbog slabe konkurencije u igri za opstanak u ligi u kojoj je vakcinisano čak 98% fudbalera.

A o tome kakav je epilog današnjeg sastanka u Premijer ligi na temu prekida sezone, a zatim i šta možemo da očekujemo u nastavku prvenstva možete pročitati na našem sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke