Košmarno veče za Barselonu, posle Granade nove strašne vesti

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 29.04.2021.
21:57
Izvor: Sportske.net

Kako ovo rešiti?

 EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Trener Barselone Ronald Kuman neće voditi ekipu na predstojećim prvenstvenim mečevima protiv Valensije i madridskog Atletika, što je u večeri poraza od Granade još jedan veliki udarac za klub.

Barselona je večeras na Kamp Nou propustila priliku da pobedi Granadu i preuzme čelo tabele od Atletika, a dodatni problem bilo je isključenje Kumana.

Nedugo nakon kraja utakmice, španski mediji su preneli da Kuman neće voditi sa klupe Barselonu na predstojeće dve od narednih pet utakmica.

To će biti najpre u nedelju na gostovanju Valensiji, ali što je još gore i šest dana kasnije kada će se tog 8. maja na Kamp Nou Barselona sučeliti sa Atletikom, a upravo bi taj meč mogao da odluči novog šampiona Španije.

Nakon tih utakmica Barselonu očekuju još mečevi protiv Levantea, Selte i Eibara, a trenutni zaostatak za liderom Atletikom je dva boda. 

Računica je jasna - ako sve pobede do kraja postaće šampioni, ali i tad će gledati da zaborave što pre ovaj 29. april.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 30.04.2021
22:56

Svugde sem u Engleskoj je tako...

avatar
P.S.
Friday, 30.04.2021
16:05

Auuuu, strahote li. Kako li ce Barsa uopste igrati protiv Valensije i Atletika bez Kumana? O pobedama naravno nema ni govora jer bez Kumanove sjajne strategije da sa katalonskim sinom S. Robertom, Minguezom i Umtitijem i tajnim oruzjem Dembeleom za finish meca nema nista od titule koju bi Kuman lagano osvojio da ga dusmani nisu u tome sprecili.

avatar
Bojan100
Friday, 30.04.2021
10:59

U slucaju da pobjede sve , a i Real pobjedi sve , Real je sampion , cini ki se da se u Spaniji gleda medjusoni skor 2 ekipe koje imaju isti broj bodova ... misim da je samo jos u spaniji takvo pravilo , u ostalim ligama je gol razlika !

avatar
Колатерална Штета
Friday, 30.04.2021
09:06

Imaju lošiji međusobni skor sa Realom i isti broj bodova, a prvo se gleda međusobni skor...