Kosović o nestrpljenju, Kairat je fizički spremniji od Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.07.2021.
15:46
Izvor: Sportske.net

Ima li Kairat još prednosti u odnosu na crveno-bele?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Partizana Nebojša Kosović govorio je pred utakmicu njegovog sadašnjeg kluba Kairata protiv Crvene zvezde.

"Dočekujemo dvomeč sa Crvenom zvezdom u pozitivnom raspoloženju. Prošli smo prvo kolo, Makabi iz Haife koji je izuzetno ozbiljna ekipa i to nam je dodatno podiglo samopouzdanje da verujemo da možemo da napravimo još jedan korak unapred. Zato vlada čak i malo nestpljenje da utakmica sa Zvezdom što pre počne. Nadamo se, naravno, pozitivnom rezultatu na svom terenu, ali znamo da neće biti nimalo lako, jer i rival ima dobar tim", rekao je Nebojša Kosović za "Telegraf".

Ističe Zvezdu kao favorita. 

"Iskreno, favorit u predstojećim mečevima je Zvezda. Imaju iskustvo igranja u Evropi, dobre igrače i trenera. Zato im dajem malu prednost. Kairat je prošao prvo kolo, obezbedili smo još tri evropska meča, ali se nećemo zadovoljiti time. Idemo korak po korak i potrudićemo se da pariramo Zvezdi što bolje možemo", rekao je Kosović. 

Ima i Kairat svoje prednosti, govorio je i o tome Nebojša Kosović. 

"Prednost Kairata je činjenica da u Kazahstanu takmičenje uveliko traje, sezona je odavno počela i već smo odigrali pola mečeva, a Crvena zvezda je tek izašla iz priprema i počela prvenstvo. Rekao bih da smo fizički u boljem stanju, što je i prirodno s obzirom na navedene okolnosti. Ipak, "ne hvatamo" se za to previše, jer se i u taboru rivala radi profesionalno i verovatno su u korektnom stanju i da će odgovoriti maksimalno u dva predstojeća meča", ističe Kosović. 

Kaže i da mu svakodnevno stižu poruke od navijača Partizana. 

"Šalju mi poruke podrške i navijači i prijatelji, drugari koji su "grobari". Prizivaju mi gol ili makar asistenciju, pa se nadam da ću im na podršku upravo tako odgovoriti i obradovati ih u naredne dve utakmice. Znače mi te poruke podrške, motivišu me, jer svi dobro znaju da sam veliki "partizanovac" i da mi je taj klub u srcu zauvek", rekao je on. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak