Kosta Nedeljković od avgusta starter u Aston Vili, postoji li šansa za Čempionšip?

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.06.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Novo leto dokazivanja za njega.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski desni bek Kosta Nedeljković od ovog leta se seli u Aston Vilu iz Crvene zvezde.

Potpisao je Kosta još zimus dogoročni ugovor sa engleskim timom, a potom je doživeo povredu i vratio se tek pred kraj sezone, ali dovoljno da se oprosti od navijača Crvene zvezde.

U Vili su mu obećali važnu ulogu uprkos manjku iskustva i godinama koje ima. Unaj Emeri računa na njega, barem za sada i on je uveren u svoje sposobnosti da se nametne i uđe u prvih 11 birmingemskog tima.

"Od sebe očekujem da ću biti u startnih 11 od avgusta. Da ja uopšte budem u kombinaciji će stvarno biti uspeh i da ulazim u Premijer ligi. U Beogradu imam dva, tri treninga dnevno, treniram da budem nikad spremniji. Hoću da budem na višem nivou, maksimumu, da bih mogao da se pokažem na pripremama i da "zacementiram" mesto. Gde god da bude bila pozajmica, nemam problem s tim. Idealno bi bilo da sam tamo", kazao je Nedeljković za "Nogomania.rs" i nastavio o evnetualnoj pozajmici u Čempionšip.

"Da se desi, nemam problem sa tim. Šta god bude bilo, potrebno mi je da igram. Ako to bude Aston Vila, to će biti veliki uspeh. Spreman sam i verujem da ću igrati odmah. Ne razmišljam o tome da ne bude. Ako ne bude, meni je do igre i do napretka, pa gde god", istakao je.

U nastavku razgovora, pokazao je koliko je na zemlji istakavši da ga selekor Dragan Stojković opravdano nije odabrao.

"Svi su očekivali, kao i ja. U Zvezdi nisam odigrao dovoljan broj utakmica i sasvim je legitimno i opravdano da me nije pozvao selektor. Zvao je igrače koji su u punoj formi, što tako i treba da bude. Vreme radi za mene, imam 18 godina. Svetsko je za dve godine, ima ih dosta na kojima ću igrati, tako da se sada ne opterećujem".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke