Kostić i Vlahović predvode napad Juventusa protiv Sampe!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.08.2022.
09:12
Izvor: Sportske.net

Drugačija saradnja u odnosu na reprezentaciju.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski reprezentativci Filip Kostić i Dušan Vlahović trebalo bi da započnu okršaj sa Sampdorijom u drugom kolu Serije A od prvog minuta.

Juve je, možda i lakše nego što se očekivalo, uspeo da slomi otpor Sasuola na svom "Alijanc stadionu" i sa 3:0 ih isprati iz Torina. Dva gola Vlahovića i jedan Di Marije bila su dovoljna za mirno more Masimilijana Alegrija.

Dušan je sezonu otvorio golovima nakon poteškoća sa povredom na pripremama, dok je Argentinac debitovao golom i asistencijom. Bolje nije moglo. Ali, sada putuju u Đenovu na "Luiđi Feraris", na noge Sampi koja je izgubila od Atalante na premijeri sa 2:0.

Zbog povrede iz tima za ovo putovanje je izostao Anhel di Marija što znači jedno - priliku za Filipa Kostića od prvog minuta. Uloga kakvu će imati Filip u Torinu biće nešto drugačija u odnosu na onu iz Frankfurta. Delovaće po levom boku, ali uglavnom sa manje defanzivnijih zadataka u formaciji sa četiri pozadi, sudeći prema početku sezone.

Kostić će biti deo napadačkog trozubca sa Dušanom Vlahovićem i Huanom Kvadradom, ako je suditi najavama lokalnih medija.

Perin - Danilo, Bremer, Bonući, Sandro - Lokateli, MekKeni, Rabio - Kostić, Kvadrado, Vlahović.

Juventus je veliki favorit i ovog puta. Kvota na Alegrijev tim u AdmiralBet je 1.62.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke