Kostić o prelasku u Juve: Vlahović me nagovorio!

Autor: Nemanja Veljković
petak 19.08.2022.
19:15
Izvor: Sportske.net

Kostić je debitovao u dresu Juvea proteklog vikenda.

EPA-EFE/Tino Romano
EPA-EFE/Tino Romano

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa pripremaju se za narednu utakmicu u Seriji A protiv Sampdorije koja je na programu u ponedeljak 21. avgusta, a Filip Kostić iskoristio je priliku da kao novi član ''stare dame'' odgovara na pitanja novinara.

Kostić je debitovao za Juventus u pobedi svog tima nad Sasulom rezultatom 3:0. U igru je ušao u 61. minutu umesto Kvadrada i odmah pokazao da može da predstavlja značajno pojačanje za četu trenera Alegrija.

Srpski reprezentativac govorio je o svom prelasku u Torino iz Frankfurta i adaptiranju na novu sredinu.

''Zaista sam srećan što sam ovde i što sam ušao u igru u pobedi svog tima. To mi je za sada najbolji trenutak. Kada govorimo o samoj igri, ja nisam taj koji donosi odluke. Igraću u formaciji koju trener izabere i trudiću se da se prilagodim'', kazao je dvadesetdevegotogišnji fudbaler.

Tokom razgovora, Kostić se osvrnuo i na odnos koji ima sa Vlahovićem.

''Dok smo igrali u reprezentaciji Dušan me je pitao šta mislim o Juventusu i rekao da bi bio srećan kada bih mu se pridružio u timu. Rekao mi je mnogo dobrih stvari o klubu, a sada sam se u to i uverio''. 

''Vlahović svaku situaciju može da pretvori u gol. Ipak, mislim da se najbolje snalazi u šesnaestercu kada mu se lopta uputi van kaznenog prostora'', zaključio je Kostić.

Srpski reprezentativac je poslednjih godina bio jedan od najboljih asistenata u Bundesligi i ključni igrač u napadu Ajntrahta. Nema sumnje se da će se u kvalitet koji poseduje vrlo brzo uveriti i svi u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke