Kostić zablistao u Torinu, zna kome mora da se oduži!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 03.10.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Proradio Kragujevčanin i postigao "prvenac" za italijanskog velikana.

 EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Čekao je Torino na pravog Filipa Kostića koji je u Juventus došao sa titulom Lige Evrope i MVP nagradom, bilo mu je potrebno vreme da se uklopi u novu sredinu, a onda je sinoć protiv Bolonje postigao svoj debitantski gol za "staru damu" u ubedljivoj pobedi od 3:0 na "Alijanc stadionu".

Kostić je u 24. minutu utakmice iskoristio sjajnu asistenciju reprezentativnog druga Dušana Vlahovića, sjajno šutirao i pogodio za vođstvo Juvea i novu dozu samopuzdanje pred nastavak sezone i Munijdal koji dolazi.

"Veoma sam srećan zbog svog prvog gola jer je ova utakmica veoma važna za nas, ova tri boda. Sada treba da nastavimo da vredno radimo i da verujemo u sebe", rekao je Kostić.  

Srbin je rekao da je jako važno da ostave iza sebe loš period i krenu napred.

"Naši navijači su nam uvek važni. Sada moramo da zaboravimo sve što se desilo u poslednjih mesec dana, da gledamo napred i da se pripremamo za sledeći meč u Ligi šampiona", jasan je Kragujevčanin.

Kostić nije zaboravio da se zahvali sunarodniku Dušanu Vlahoviću koji mu je "namestio" prvenac u dresu Juventusa.

"Radim dobar posao sa Dušanom, zahvalio sam mu se na asistenciji i nadam se da ću sledeći put moći da uzvratim", nesebičan je Kostić.

Juventus već u sredu očekuju obaveze u Ligi šampiona. U Torino dolazi Makabi iz Haife, a pobeda ne b smela da izostane. AdmiralBet nudi kvotu 1.31 na "keca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke