Kovačević osvojio istorijsku titulu sa Rakovim, ali šou je ukrao nemoguć promašaj Hrvata!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.05.2023.
21:20
Izvor: Sportske.net

Mnogi se pitaju, da li je moguće...

EPA-EFE/Waldemar Deska
EPA-EFE/Waldemar Deska

Povezane vesti

Poljski Rakov danas je i matematički obezbedio istorijsku, prvu titulu prvaka države, ali malo je falilo da se to ne desi danas usled neverovatnih okolnosti.

Ekipa za koju nastupa i budući reprezentativac Srbije Vladan Kovačević gostovala je Koroni u Kijelceu u okviru 31. kola Ekstraklase.

Gostima je bio potreban samo jedan bod kako bi osvojili titulu, ali problem je predstavljao pogodak Lukovskog sa penala u 36. minutu kada je Korona i povela.

U poslednjem trenutku meča, golman domaćih loptu je praktično poklonio fudbaleru Rakova koji je dodao Franu Tudoru u idealnoj poziciji.

Umesto praznog gola sa svega šest, sedam metara, hrvatski internacionalac je promašio nemoguće čime Rakov nije uspeo da obezbedi titulu, međutim uteha je stigla dva i po sata kasnije kada je Legija izgubila od Pogona i tako izgubila šansu da se bori za titulu.

Pamtiće se titula, ali i neverovatan promašaj Tudora...

[Ekstraklasaboners] Fran Tudor (Raków Częstochowa) open goal miss vs Korona Kielce, 90+5' (Polish Ekstraklasa). Raków needed a draw to secure first championship in club's history.
by u/4gjdtokurwa in soccer

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke