Krah u Čelsiju bi trebalo da iskoristi Mančester junajted?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 10.03.2022.
15:00
Izvor: Sportske.net

Kakav bi ovo zaokret bio!

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Aktuelna dešavanja u Čelsiju ne ulivaju mnogo poverenja navijačima "plavaca" da će krenuti nabolje posle saopštenja Romana Abramoviča da je klub na prodaju.

Kupoprodaja Čelsija je trenutno zamrznuta zajedno sa imovinom Romana Abramoviča. Brojne sankcije pretrpeo je ruski oligarh danas, a i Čelsi takođe zbog čega se suočavaju sa odlascima Ridigera, Azpilikvete i Kristjansena. 

Navodno, mogli bi da ulože žalbu tek u maju mesecu, a s obzirom na to da će biti izuzetno teško napraviti jak prelazni rok u ovoj situaciji, engleski mediji počeli su sa kolumnama koje se tiču budućnosti trenera "plavaca" Tomasa Tuhela.

Tako se na stranicama "Telegrafa" može pronaći tekst Džejmija Karagera koji poziva Mančester junajted da reaguje uz navođenje da je ovo idealan momenat za klub sa "Old Traforda" da privoli elitnog menadžera. Slično je pisao i "Miror", doduše, pre nekoliko dana kada ovakve okolnosti u Čelsiju nisu bile aktuelne.

Kako je poznato, Junajted još nema dogovor ni sa jednim menadžerom. Najčešće su se spominjali Erik ten Hag iz Ajaksa i Maurisio Poketino, a ukoliko situacija u Čelsiju ne postane bolja, možda se tu pojavi ime i Tomasa Tuhela. Nemac je u svojoj poslednjoj izjavi za medije rekao da mu je lepo u Londonu i da boljih organizacija od Čelsijeve u ovom trenutku svetskog fudbala nema.

U međuvremenu, pojavila se informacija da će Čelsi odigrati svoju premijerligašku utakmicu sa Noričem i Premijer liga će raditi zajedno sa klubom kako bi sezona "plavaca" do kraja protekla prema planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke