Kraj istorije? Salah na prodaju, zna se i cena, nazire i kupac?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 16.03.2023.
09:10
Izvor: Sportske.net

Da li se Klop odlučio za "crvenu" revoluciju?

EPA-EFE/Vince Mignott
EPA-EFE/Vince Mignott

Povezane vesti

Izgleda da će era Liverpula biti završena kada je u pitanju fantastični napad. Mane je povukao nogu odlaskom u Bajern, Bobi Firmino je već obavestio klub da odlazi na leto, dok je izgleda na izlaznim vratima i Mohamed Salah.

On je daleko od forme iz nekih prethodnih sezona, Egipćanin je potpisao novi, faraonski ugovor, ali izgleda da ni odnosi sa Klopom više nisu dobri. Engleski mediji tvrde da Nemac planira budućnost bez Salaha koji i sam gleda na drugu stranu. Njegov agent je demantovao priče da bi izostanak Redsa iz Lige šampiona bio odlučujući za odlazak Egipćanina.

On je i ove sezone najbolji strelac Liveprula sa 22 gola, ima i 11 asistencija u 38 mečeva, ali je navijače navikao na takve partije da se ova sezona posmatra kao njegova najslabija. Ipak, sa ovim brojkama jasno je i da mu je sigurno ostalo još par velikih godina, mnogo zavisi i od tima koji je navikao da se oslanja na njega.

Zbog toga u Liverpulu računaju da mogu da uzmu ogromno obeštećenje, oko 80 miliona evra za svog najboljeg igrača.

Zbog čega kažemo "ogromno"?

Pa jer Salah puni 31 godinu, leto bi mogla da bude poslednja šansa da Liverpul zaradi na sjajnom fudbaleru.

Ko bi mogao da plati željeno?

Pre svih PSŽ koji će pokušati da se oslobodi Nejmara, mada je i to pitanje jer za Brazilca nema puno interesenata, i zbog godina, i zbog plate, a najviše zbog ponašanja van terena.

Real je ranije bio veoma zainteresovan za Mohameda Salaha, ali je malo verovatno da će, s obzirom na politiku kluba u ovom veku, Perez izdvojiti novac za čoveka koji ulazi u četvrtu deceniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke