Inter dogovorio veliko pojačanje, dan "D" za Kolarova!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.01.2022.
10:50
Izvor: Sportske.net

Sastanak u utorak sa čelnicima Intera.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov u utorak bi trebalo zvanično da napusti Inter i završi karijeru, prenose italijanski mediji, a što se još krajem prošle godine dalo naslutiti.

Kolarov (36) nije u planu ove sezone kod Simonea Inzagija, a ni kod Antonija Kontea se nije proslavio po dolasku iz Rome i rešio je da stavi tačku na uspešnu karijeru.

Kako prenosi Tutomerkato, Kolarov će se u utorak sastati sa čelnicima Intera kako bi dogovorio način na koji će otići iz kluba budući da mu ugovor ističe tek 30. juna.

Najverovatnije će to biti sporazumni raskid saradnji, ali za više detalja sačekaćemo sutrašnji dan.

Bivši reprezentativac Srbije je u Inter stigao u septembru 2020. godine, ali je za nešto manje od godinu i po dana odigrao svega 15 utakmica za "Neroazure" i osvojio Skudeto i Superkup Italije. Prethodno je u Italiji igrao za Romu i Lacio, a najveći deo karijere proveo je u Mančester sitiju.

Istovremeno, Inter je dogovorio na leto prelazak Đanluke Skamake iz Sasuola. Podsetimo, italijanski napadač je jedini želeo na "Đuzepe Meacu", te je odbio mogućnost da pojača Borusiju iz Dortmunda i dođe kao zamena za Erlinga Halanda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke