Kraj sna - Milan bez LŠ, imaju trenera za sledeću sezonu, sedmorica odlaze....

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.04.2018.
22:29
Izvor: Sportske.net

Posle sinoćnje "nule" u derbiju stvari su jasne kao i redosled poteza. Dve zvezde i još pet igrača među njima i promašena investicija napuštaju klub...

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Remi protiv Intera znači i definitivan oproštaj Milana od Lige šampiona. Jasno je, moraće da prodaju igrače posle silnog utrošenog novca prošlog leta i neuspeha.

I dalje nema novca od vlasnika, sve je prolongirano za polovinu aprila, a nema ni vremena za dogovor sa UEFA, jasno, "Rosonere" čekaju veliki rezovi.

Trener se zna, Rino Gatuzo je danas potpisao ugovor, pa je ta stvar rešena. U zavisnosti od razvoja finansijske situacije videćemo šta će se dešavati sa vlasništvom, ali ono što Milan mora da uradi je da napuni kasu.

Na prodaju su Donaruma i Suso i to nije tajna, oni su svoj poslednji derbi odigrali.

Ali, to nije sve, klub će probati da se oslobodi promašene investicije u vidu Nikole Kalinića, Hrvat će napustiti klub, u Milanu se nadaju da će stići ponuda iz Kine.

Osim njega, odlaze Musakio koji je razočarao, zatim igrači iz drugog plana poput Gustava Gomeza i Luke Antonelija koji će ustupiti mesto Hrvatu Striniću. Manuel Lokateli će biti prodat sa pravom otkupa ugovora, mladom igraču su potrebni minuti.

Nema ništa od povratka Bake, ako ga i Viljareal ne otkupi, Milan je spreman da ga proda i po znatno nižoj ceni, u napadu će sve karte baciti na Silvu i Kutronea, a treba očekivati i još par pojačanja, pre svega mlađih igrača...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlado rosonero
Friday, 06.04.2018
12:10

Ako prodamo susa duplo smo slabiji

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 06.04.2018
04:21

Po vladimiru smo susa prodali do sad 5 puta u 5 prelaznih rokova...A donaruma ce iduce sezone u 4 kluba odjednom da igra..smijesno

avatar
jv
Friday, 06.04.2018
00:07

Lokatelija ostaviti, prodati Montoliva. Dovesti Depaja i ostaviti Susa.

avatar
Thursday, 05.04.2018
23:40

После онаквог почетка сезоне и да уђемо у ЛЕ биће ок. Ипак још увек у том такмичењу морамо да се калимо, корак по корак - сазрећемо ваљда ускоро и за ЛШ !

avatar
Aleksandar 7
Thursday, 05.04.2018
23:25

Pre svega Gatuzo mora da se odluci u kojoj ce formaciji pripremati sledecu sezonu,to je kljucno.Dalje,Donarumu svakako prodati,suvise se dize prasine oko njega,nije ni njemu sigurno lako ali ako neko zaista misli da ga plati 50-60 mil to je onda odlican posao.Milan ima jos jednog vrlo perspektivnog mladog golmana u vidu Plizarija koji bi uz Reinu mogao potpuno da stasa.Dalje,svakako prodati Abatea,Zapatu,Gomesa pa ako Gatuzo tako vidi i Musacia(za kog licno mislim da je odlican igrac).Sto se leve strane tice po meni je Luka Antoneli za klasu bolji igrac od Rodrigeza i apsolutno je greska njega prodati.Bolje Rodrigeza solidno naplatiti a uz Antonelija dovesti jednog ultra ofanzivnog beka,po mogucstvu Brazilca ili sl.Podrazumeva se i jos jedan stoper koji bi naravno morao da se pomiri da ce biti treca opcija(dakle ili neko jako mlad ili neki prevejani veteran)...Sredina je rak rana Milana i tu se najvise mora menjati.Po meni je kljuc u kreativnom zadnjem veznom,igracu koji zna da posalje pas sa 40 i kusur metara,igracu slicnom Pirlu...takvih je nazalost deficit pa bi se na tom mestu mogao uposliti Chalkanoglu koji ima potencijal samo je izrazito spor(slicnu stvar je upravo sa Pirlom uradio Anceloti kada ga je sa prednjeg vratio na zadnjeg kreativnig veznog,dalje je istorija...).Dati sansu i Lokateliju da pokaze sta moze.Tu valja imati po jos jednog znalca(Bonaventura) i jednu ili dve radilice(Kessie(koji mi deluje pomalo nezainteresovano,kao da sanja neku Premijer ligu pa ako je tako i njega lepo naplatiti),Bilja...).Naravno,licno bih najsretniji bio kada bi klub imao mogucnost da angazuje recimo Modrica ali...Dolazimo i do napadacke linije i tu nema dileme,ako ce se igrati preko krila odmah naci 2-3 brza i prodorna igraca tipa Deulofeu,Draxler,Muniain,Depay ili neko slican,svakako ponovo zaviriti i na brazilsko trziste...opet ako se odluci za igru sa klasicnom desetkom ili ostaviti Susa koji je da tako kazem najkrsteniji igrac u timu ili opet u potragu ma da je i tu trziste tanko(opet Juzna Amerika).Probati i mladog Mastoura da se vidi da li taj momak plese po terenu ili u cirkusu...n Napad je u redu sa tandemom Silva-Cutrone gde bi Silva bio nesto povuceniji,dovesti svakako i jednog proverenog strelca,veterana(npr Mario Gomez ili sl).Svakako bataliti Ligu Evrope i kao Juventus svojevremeno bazirati se iskljucivo na prvenstvo sa najvise 15-18 igraca u ozbiljnoj rotaciji.Srecno Gatuzo,legendo !

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 06.04.2018
13:37

Dosta dobar komentar, ali Antoneli sigurno nije bolji od RR, a kamoli da je cak duplo bolji od njega. Preteruje se sa tim kritikama, Riki nema jaku pomoc po toj levoj strani i to kumuje takvim igrama, ali, naravno da je i do njega samog dosta toga. Biglia je trebao da bude to sto si napisao za Pirla kome nije Anceloti odredio onu vucenu poziciju vec Karlo Macone, jednom sam ti vec skrenuo paznju na to. Ako prodamo MM, opet cemo imati problem sa odbranom jer ce nam trebati barem dvojica stopera za klupu. Calhanoglu ne moze da igra -deep-lyinga-, covek nije neko ko bi mogao da bude taj -metronom- ispred odbrane jer ga ipak mnogo vise vuce lopta i zeli da bude dosta blizi golu, to kod nas mogu jedino Biglia i Lokateli, Montolivo je svakako raspad od igraca. Nema nista od Mastura, bojim se da je zavrsio i pre nego sto je poceo mada mozda i nije tako pa mu treba dati sansu, sve ostalo si odlicno primetio i napisao, svaka cast.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 06.04.2018
13:44

* cuvenu, ne vucenu :-D

avatar
Alister Krouli
Thursday, 05.04.2018
23:12

Montolivo u penziju pod hitno i Kesi je jedna obična kesa, veze taj nema,samo zauzima mesto.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
22:50

Reina- Peres (pozajmica dok Konti ne stane na noge pa makar i na samo sest meseci, Kalabrija jaka zamena), Bonuci, Romanjoli, Rodrigez- Biglia- Kesi, Dembele- Calhanoglu- Silva, Kutrone (ili moja zelja, zna se dobro i koja)- dakle, tri-cetiri nova imena za prvi tim, ostalo za klupu i rotaciju...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
22:43

Covece, koja flesina bre, za osam dana je vec godinu dana kako su nas preuzeli ovi fantomi. Nece Lokateli biti prodat nego pozajmljen (i to u najgorem slucaju), a ocekuje se da ode i Bertolaci koji sigurno nece biti zadrzan nego ponovo prosledjen nekome. Da smo od pocetka igrali sa dvojicom napadaca (Silvom i Kutroneom ili nekim drugim), imali bismo jasniju i definisaniju poziciju vec sada i vec za mozda i nekoliko godina unapred, ali, vise faktora je uticalo na to da tako ne igramo. Nadam se i prizeljkujem da ubuduce tako igramo..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 05.04.2018
22:37

a starac Kesi od 100 leta?

avatar
rossonero_t
Friday, 06.04.2018
13:23

Odgledaj neku utakmicu i videces da igra kao neki 21-godisnjak ;)