KRAJ - Ten Hag odlazi, ispred Retklifa tri opcije za novi početak!

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.05.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Gotovo je.

AP Photo/Ian Walton
AP Photo/Ian Walton

Povezane vesti

Finale FA kupa biće poslednja utakmica Erika ten Haga na klupi Mančester junajteda, bez obzira na ishod.

Ovu vest prenelo je nekoliko izvora, među kojima i pouzdani Đanluka Di Marcio. On tvrdi da Junajted sada ima tri opcije za novog menadžera, a to su - Maurisio Poketino, Roberto De Zerbi i Kiran MekKena!

Poketino je iskočio u prvi plan pošto se juče rastao sa Čelsijem, a već je u dva navrata bio blizu Junajteda, posebno kada je odlazio Žoze Murinjo. Argentinac bi najverovatnije i ostao u Premijer ligi, a Junajted je uvek privlačan pa čak i ovakav kakav je sada. 

Roberto De Zerbi je takođe dogovorio rastanak na kraju sezone, on odlazi iz Brajtona, a povezuje se sa više klubova. Ipak, kako je Bajern blizu Vensanu Kompaniju, a u Milan ide Paulo Fonseka, sve je izvesnije da će De Zerbi birati između Čelsija i Junajteda.

I za kraj, mladi menadžer MekKena, koji je napravio čudo sa Ipsvičom, pošto ih je vratio u Premijer ligu posle više od dve decenije. On je već radio kao skaut Junajteda i kasnije u omladinskom timu, tako da mu je sredina već poznata. Ipak, MekKena ima tek 38 godina i možda bi u ovom trenutku "Old Traford" bio preveliki zalogaj. 

Sve u svemu, ako i nekim čudom Ten Hag uspe da osvoji FA kup i pobedi Pepa Gvardiolu u finalu, to će biti njegova poslednja utakmica na klupi Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke