Kraj za Kristijana Ronalda? "Lažov", pesnica i manjak opcija?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.04.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Čini se da je Portugalac van sebe...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je tema dana u Italiji nakon slabe partije i gesta u utakmici protiv Đenove. Juve je slavio Kristijano nije dao gol, a frustraciju je iskalio bacivši dres. Makar su svi tako mislili, iako je u pitanju nešto drugo.

 Otišao je u svlačionicu, Pirlo je pokušao da opravda ovaj gest, uz reči da je bacio dres dečaju koji skuplja lopte,  ali mediji su uporni, Juventus je žrtva Ronaldove ambicije.

Naime, on misli samo na sebe, pa su sada učestale priče o odlasku. Ništa nije u rukama kluba, oni na površini odbijaju svaku pomisao da Kristijano napusti klub, ali na drugoj strani prećutno bi ga pustili uz simbolično obeštećenje, u slučaju da nađe klub koji će mu plaćati 30 miliona po sezoni.

Sam Portugalac ćuti, ima ugovor na još sezonu, priče o povratku u Real ili Mančester Junajted su bez ikakvog osnova, teško je verovati da će zagristi PSŽ.

Ronaldo je najbolji strelac prvenstva, ali nije uspeo da ostvari misiju zbog koje je doveden, osvajanje Lige šampiona. On je frustriran, smatra da Juve nema dovoljno dobru ekipu, da se nisu pojačali, često pokazuje neslaganje sa saigračima na terenu i prigovara kada lopta ne ide ka njemu, sve to ostavlja loš utisak na terenu.

On se zakačio i sa bivšim golman Juventusa, koji se vratio u Đenovu, Perinom koji mu je rekao da je lažov, kada je tvrdio da ga nije faulirao u finišu meča. 

"Mentirozo", odnosno "Lažovu", rekao mu je Perin na španskom. 

"Gazeta" piše da je posle meča Ronaldo besneo u svlačionici, da je udarao pesnicom u zid, da je nervozan jer zna da loše igra...

Hoće li sve ovo ubrzati rastanak?

Problem je u manjku opcija, jedino što se nameće je odlazak u MLS, ali Ronaldo smatra da još može da igra na vrhunskom nivou...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 12.04.2021
13:46

Kakva posvećenost, predanost, iskrenost, želja za uspehom, profesionalizam, ljubav prema klubu, anti-folirant-izam itd. Kada se na to doda neverovatan talenat, fantastične fizičke i mentalne predispozicije vlasnika tela dvadesedvogodišnjeg dječarca sa 2% masti onda ne čudi što je 'najbolji ikada u galaksiji', a i šire, kao ni to što je poobarao nekoliko atletskih svetskih rekorda i hiljade onih fudbalskih, zapravo im se i ne zna broj. Sam je osvojio sve što u svojim vitrinama imaju ne samo Juve već i Real, MUN i reprezentacija Portugala. Uvek je igrao sa najvećim panjevima evropskog fudbala, sve sam morao da osvaja i normalno je da pobesni kada mu ne upišu golove za koje je jedino on zaslužan. 😂😂😂

avatar
Bádr Hari
Monday, 12.04.2021
11:18

Konačno dobra vest za mene Peru Petrovića zvanog Stefi. 😂😂😂

avatar
Amalainter
Monday, 12.04.2021
10:54

Nadam se da ce iscediti lopove do zadnjeg evra..