Kraj za Santa, Totenhem otpustio Portugalca!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 01.11.2021.
10:51
Izvor: Sportske.net

Vremena za gubljenje više nije bilo.

 EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Portugalski trener Nuno Espirito Santo otpušten je sa mesta menadžera Totenhema nakon serije loših rezultata i subotnjeg poraza od Mančester junajteda, potvrdio je klub iz severnog Londona.

Totenhem se oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem je obelodanio javnosti odluku da bivšeg menadžera Vulverhemptona razrešava dužnosti, jutro nakon sastanka vlasnika Danijela Livija i sportskog direktora Fabija Paratićija.

Povodom smene Santa, koji je proveo svega četiri meseca u klubu, oglasio se Paratići rekavši da žali zbog ovakvog epiloga imajući u vidu želju koji je u prethodnim mesecima pokazivao.

"Znam koliko je Nuno sa svojim stručnim štabom želeo da uspe i žao mi je što smo se odlučili na ovaj korak. Nuno je pravi džentlmen i uvek je dobrodošao ovde. Zahvaljujemo mu se i želimo mu sve najbolje u budućnosti", stoji u izjavi Paratićija na zvaničnom sajtu Totenhema.

Totenhem je pre dva dana poražen od uzdrmanog Mančester junajteda 3:0, što je uključilo alarm u Londonu i samo dan kasnije sazvalo sastanak na kojem je presečeno da ovako ne može dalje.

Sa skorom od pet pobeda i isto toliko poraza u ligi, Totenhem već prilično zaostaje za konkurencijom, a već za tri dana ga očekuje duel protiv Vitesea u Ligi Evrope, a potom za vikend i gostovanje Evertonu.

Kao glavni kandidat za naslednika spominje se Antonio Konte, a opširnije o mogućnosti povratka Italijana u London možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke