Kraljev pad se nastavio u Barseloni!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.02.2018.
21:51
Izvor: Sportske.net

Bez Ronalda ne valja...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Dosta izmenjena postava Real Madrida sa Hakimijem, Kovačićem, Načom i Ljorenteom u startnoj postavi, kao i Geretom Bejlom kao naisturenijim, danas nije uspela da napravi dobar rezultat na gostovanju Espanjolu.

Bez Kristijana Ronalda ekipa nije uspela da nastavi dobar niz protiv Espanjola koji je na poslednjih 20 utakmica ostao bez gola na 14 u duelima protiv Real Madrida.

Utakmica je završena rezultatom 1:0, sasvim zaslužena pobeda domaćina.

Dijego Lopez je imao dobru intervenciju nakon dodavanja Hakimija i šuta Gereta Bejla, a samo par minuta kasnije ponovo je sjajno intervenisao nekadašnji golman Real Madrida, a sada uzdanica Espanjola, kada je spasio autogol svog fudbalera.

Na drugoj strani je Varan bio neoprezan, Moreno je imao dobru šansu, ali je Navas bio na visini zadatka, da bi u 30. minutu Espanjol možda bio i oštećen zbog dosuđenog ofsajda, Moreno je postigao gol, ali je zastavica bila u vazduhu. Detaljnije možete čitati ovde.

Asensio je imao sjajan pas ka Isku, Bejl je tražio ruku nakon udarca, želeo je penal, ali bi to bilo baš strogo.

Espanjol je bio bliži golu početkom drugog poluvremena, Duarte je već savladao Navasa, ali je prečka stajala na putu ka mreži.

Mateo Kovacic
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Real Madrid se tek trgnuo na ulasku u poslednju trećinu utakmice, Bejl je imao šansu nakon što je lopta došla do njega, ali je izblokiran, a nakon novog njegovog šuta, Dijego Lopez je ponovo izašao kao pobednik. Pokušao je Zidan i sa Benzemom koji je zamenio Iska, nije vredelo, Real je teško stizao do gola protivnika.

Blizu je bio Espanjol u 78. minutu kada je Moreno glavom pucao ka golu, Navas je ponovo bio odličan, a samo par minuta kasnije novi ataci ekipe iz Barselone koja je, moramo priznati, bila bliža golu.

Ramos je bio odličan u odbrani, spasio je da Espanjol uđe u veliku šansu pred sam kraj utakmice i nakon ovoga smo komotno mogli da kažemo da je Real Madrid čak i dobro prolazio na današnjoj utakmici. Imao je Moreno, najopasniji igrač Espanjola danas, još jednu šansu do kraja regularnog dela utakmice, ali nije uspeo da donese možda i zasluženu pobedu svom timu u tom napadu.

Ipak, jeste u sledećem.

Garsija je pronašao Morena samog u kaznenom prostoru, ovaj je uspeo da savlada Navasa i da par sekundi pre kraja utakmice donese veliku pobedu svom timu!

Gol pogledajte OVDE.

Do kraja prvenstva za Real Madrid je ostalo 12 kola, zaostaju 14 bodova za Barsom i moralo bi da se desi najveće čudo da osvoji titulu...

Zidanu se danas osvetilo to što je kombinovao.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak