"Kraljevski klub" postaje "kraljevska bolnica", nova glavobolja za Real i Anćelotija!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 18.12.2023.
08:15
Izvor: Sportske.net

Neverovatno šta se dešava Madriđanima...

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Real Madrid je sinoć ostvario veoma važnu i ubedljivu pobedu nad Viljarealom koji je u španskoj prestonici poražen sa 4:1.

Navijače "kraljevskog kluba" može da raduje igra i rezultat, ali ne i detalj iz 33. minuta kada je David Alaba morao da napusti teren zbog povrede.

Već tokom utakmice pojavila se informacija da je reprezentativac Austrije doživeo tešku povredu kolenu, a Real je odmah nakon meča saopštio da se radi o rupturi prednjeg ukrštenog ligamenta, te da će fudbaler morati na operaciju.

To u praksi znači da Karlo Anćeloti neće moći da računa na Alabu do kraja sezone, pa je Italijan najavio aktivan Real u predstojećem januarskom prelaznom roku.

Pre Alabu, istu povredu doživeli su i Eder Militao i Tibo Kurtoa, probleme sa kolenom ima i Arda Giler, dok je juče van terena pre vremena morao i Ferlan Mendi koji je doživeo povredu desne butine.

Protiv Viljareala nisu igrali ni Eduard Kamavinga, Dani Karvahal i Vinisijus Žunior, pa je jasno da se Real nalazi u velikom problemu pred nastavak sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke