Novinari prvi okrenuli leđa Kompaniju

Autor: Aleksandar Golubović
subota 26.10.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Sablasno prazna pres sala u Minhenu.

Povezane vesti

Sasvim solidno je Vensan Kompani počeo trenersku karijeru u Bajernu, ali su kola krenula nizbrdo nakon ubedljivog poraza od Barselone u trećem kolu Lige šampiona.

Bavarski velikan je u sredu uveče ponižen sa 4:1 na "Monžuiku" uz partiju karijere Barseloninog ofanzivca Rafinje.

Bila je to drugi uzastopni poraz Bajerna u elitnom fudbalskom takmičenju, dovoljno da mu novinari okrenu leđa na konferenciji za medije uoči nedeljnog gostovanja u Bohumu.

U pres sali najtrofejnijeg nemačkog kluba Kompani se pred put u Severnu Rajnu-Vestfalio obratio svega trojici novinara, što je atipično čak i "dosadno" subotnje rano popodne kada se praktično ništa ne dešava u svetu fudbala.

Prilično sablasno izgledalo je obraćanje nekadašnjeg kapitena Mančester sitija okupljenim medijima, uprkos tome što je Belgijanac želeo da ostane pribran i što jasnije se suoči sa problemima.

Utisak je da je u najvećem gradu Katalonije nadigran od Hansija Flika te da će morati da se u narednim nedeljama potrudi da povrati simpatije navijača i javnosti koju je kupio na prvu nakon što je stigao umesto Tomasa Tuhela.

Gostovanje Bohumu u nedelju od 15:30 prilika je za to, a motiv više je što će voditi ekipu na stadionu gde je Bajern poražen početkom ove kalendarske godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke