Kriminalni napad na Mančester junajted, otkupnina nekoliko miliona funti!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.11.2020.
23:47
Izvor: Sportske.net

Kriminalci mogu da naprave veliku štetu!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je u problemu.

Desio se danas hakerski napad, kriminalci su došli do vrednosnih informacija u klubu, a samim tim je i ozbiljnost Mančester junajteda narušena.

Ne zna se čak ni ko su kriminalci i odakle dolaze, jedino što je poznato jeste da je kompjuterski virus ušao u klupske prostorije i ukoliko Mančester junajted želi da se on ukloni, moraće da plati nekoliko miliona funti.

Klub se oglasio saopštenjem, istakli su da su doveli najveće stručnjake pored postojećih koje imaju, ali da i dalje ne mogu da reše problem. Pored toga, objavili su da napad neće uticati na raspored utakmica.

Dešavali su se ovakvi napadi i ranije na sportske organizacije u Velikoj Britaniji i neretko su otkupnine bile preko milion funti. Mediji prenose i da je neimenovani klub prošle sezone dobio poziv za otkupninu od 5 miliona funti, pa se veruje i da je Junajted u takvoj poziciji.

Kada su hakeri stigli do dokumenata Mančester sitija pre dve godine, sve je rezultatiralo zabranom  od strane Lige šampiona koja je kasnije preokrenuta.

Šta li se sada sprema Mančester junajtedu?

baner


 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Friday, 27.11.2020
08:55

Šta li se sada sprema Mančester junajtedu?
Pa zovu Kokezu za duboku analizu

avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 27.11.2020
04:36

Vjerovatno su se klubovi PL dogovorili za ovo, interesuje ih normalno skauting Mancester Junajteda, ako recimo oni zele nekog da dovedu svaki tim ce okrenut ledja tom igracu, prvo ako ga Junajted prati nije on za velike stvari a kao drugo znamo svi ko je sve dolazio i kako je prolazio...

avatar
NIKE
Friday, 27.11.2020
01:53

I onako je Solcker pred slomom živaca na polovini tabele, a sada im je jos i ovo trebalo.. Luciferu brate pomagaj propaloj dinastiji..