Kristijano kao Deda Mraz!

Autor: Boris Jovanović
subota 02.08.2014.
13:21
Izvor: Sportske.net

Portugalac obradovao saigrača poklonom. Iako ga mnogi optužuju da je sebičan, ovo je ko zna koji put da je dokazao suprotno...

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo ume da kaže da ljudi često donose zaključke o njemu ishitreno i da ga ne poznaju. Tačno je da većina saigrača ima na početku predrasude, ali kasnije je jedan od omiljenih igrača u ekipi, ali i u samom klubu.

Delom zbog toga što je veoma požrtvovan, a delom i jer je predani radnik koji, kako je svojevremeno rekao Murinjo, "prvi dolazi, poslednji odlazi sa treninga".

Nebrojeno mnogo puta u javnosti je predstavljan kao egoista, mada je u nekoliko navrata učinio stvari koje baš ne odaju utisak sebičnog čoveka.

Poslednji primer videli smo pre nekoliko dana u Los Anđelesu.

Sponzor Real Iphone je poklonio nove aparate igračima prve ekipe i stručnom štabu.

Ronaldo već ima uređaj pa se odrekao poklona u korist omladinca Markosa Ljorentea koga je Anćeloti poveo u Ameriku kako bi imao dovoljno igrača za treninge pošto je tim otputovao nekompletan. Alonso je bio presrećan, a nikome u Realu ovakve stvari nisu nove.

Ronaldo je ispunio obećanje dato fizioterapeutima pred finale Lige šampiona. Oporavljali su ga za utakmicu, posle pobede im je poklonio po automobil.

Sećate se da je platio i operaciju za dečaka Erika koji boluje od cerebralne paralize i ima napade epilepsije. Još nekoliko puta je novčano pomogao klincima koji su bolesni, pozvao ih i u goste i vodio na utakmice Reala.

Na kraju, pisao je i prošlog leta sudu u Americi kako bi navijač koji je utrčao u teren i zagrlio ga dobio manju kaznu zatvora.

Sad, reći će neko da su to marketinški potezi, ali i ako je tako, važno je pomoći ljudima...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.