Kristijano Ronaldo bio u policiji zbog nasilničkog ponašanja

Autor: Nemanja Janošev
sreda 17.08.2022.
17:18
Izvor: Sportske.net

Ovaj slučaj mu je pokvario reputaciju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo javio se merzisajdskoj policiji na poziv da odgovori na video snimak na kojem je on u glavnoj ulozi razbivši telefon jednom navijaču Evertona.

Nakon utakmice odigrane u aprilu na stadionu "Gudison park", koju je Mančester junajted izgubio od Evertona, Portugalac je kipteo od besa i "pao" je na provokacije navijača "karamela" sa tribina.

Jedan od pristalica Evertona čije je mesto bilo tik pored ulaska u tunel stadiona snimao je telefonom igrače Mančester junajteda, a Kristijano Ronaldo mu je u prolazu namerno udario o uređaj i razbio ga.

Sve je to zabeleženo kamerama drugih navijača koje su potom osvanule na društvenim mrežama, a Policija Merzisajda pozvala je Portugalca da posvedoči o tome. Nije poznato kada se to dogodilo, ali četiri meseca nakon nemile scene, informacije da je on bio u policiji su dostupne medijima:

"Možemo potvrditi da je muškarac (37) dobrovoljno prisustvovao u policiji i da je bio oprezno intervjuisan u vezi sa napadima i krivičnom delu. Optužbe se odnose na incident posle utakmice Evertona i Mančester junajteda na "Gudison parku" u nedelju, 9. aprila. Stvar je rešena uz uslovni oprez i stavlja se tačka na priču", stoji u saopštenju Policije Merzisajda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke