Kristijano Ronaldo odlazi, našao novi klub, biće deo "drim-tima"?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 03.02.2022.
10:19
Izvor: Sportske.net

Jasan je plan, da li i realan? Po nama, da, ima novca i volje...

. EPA-EFE/PETER POWELL
. EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nema mira oko Kristijana Ronalda. U Francuskoj pričaju da je nezadovoljan, da neće gubiti vreme u Junajtedu i da planira da evropsku karijeru završi u drugom klubu. 

Prema tim navodima, Ronaldo gleda ka Parizu i ka promeni klube u PSŽ. Navija za dolazak Zidana, postoje informacije da bi njegov bivši trener želeo da ga dovede, spoji sa Mesijem, CR7 bi bio zamena za naravno Mbapea.

Koliko je to realno?

Tačno je da gazde iz Dohe čine sve ne bi li ubedili Zidana. Osim plate od 12 miliona evra po sezoni, ono što je važnije, dobio bi odrešene ruke u stvaranju tima, sa čime se složio i Leonardo.

Ako njegova želja bude Ronaldo, PSŽ je spreman da dovede Portugalca, ali ne samo njega. Prema tim navodima stigao bi i Dembele iz Barselone, Pol Pogba kao i Frank Kesi. Time bi praktično bio pojačan vezni red i napad, Ronaldo bi igrao najbliže golu, kao centralni napadač, a Mesi bi dobio nešto defanzivniju ulogu u toj situaciji, mada bi u nekim mečevima Zidan mogao da ga koristi kao isturenog igrača, slično su već radili neki treneri u Barsi.

U Parizu nisu zadovoljni Poketinom, vidi se da je i sam nesrećan, gleda ka Mančesteru, želi u Junajted, a nije uspeo da izvuče najbolje od Mesija. PSŽ je ubedljiv u šampionatu, ali to se uzima zdravo za gotovo posle prošlogodišnjeg gubitka titule. Ipak, ispali su iz kupa, a kako igraju, niko ne može da kaže da su favoriti za osvajanje Lige šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke