Kristijano spasao trenera, ali samo do srede? Šta se dešava u Juventusu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 04.04.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Da li je promena samo odložena? Ima li klub keca u rukavu?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO - Z63
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO - Z63

Povezane vesti

Juventus posle remija protiv Torina u gradskom derbiju, nije više među top 4, odnosno na mestu koje vodi u Ligu šampiona. Doduše, na deobi su tog četvrtog mesta sa Napolijem, sa kojim igraju zaostalu utakmicu u sredu.

Poslednji put kada su bili van top 4 u drugom delu sezone bilo je godinu pre titule kada su završili na, za njih, ponižavajućem sedmom mestu i ostali bez Evrope.

U ovom trenutku, svi alarmi su upaljeni, mediji komentarišu da je Ronaldov gol spasao Pirla, ali da otkaz visi u vazduhu, ako izgubi od Napolija.

Juventus mora da uđe u seriju pobeda, titula je izgubljena, ali jasno da bi ostanak bez novca od Lige šampiona bio katastrofa. Imaju finale kupa protiv Atalante, ali to je slaba uteha nakon prekida decenijske vladavine. U medijima traju optužbe da će Pirlo poslužiti kao kišobran, i da su problemi mnogo dublji, greške u kupovinama, mnogi se sada slažu da nije trebalo otpuštati Alegrija i Marotu.

Ali, šta ako Pirlo izgubi od Napolija?

Juventus nema rešenje, povratak Alegrija je nerealan, Tudor bi bio veliki rizik. Jasno da je potreban neko da završi sezonu, mnnogi italijanski treneri bi želeli najcenjeniju klupu na leto, ali se ne vidi rešenje. Priče o povratku Zidana takođe nemaju nikakvih osnova, pa mnogi veruju da će Pirlo zbog toga preživeti. Ipak, sa smanjenim budžetom, stvari će biti još teže.

No, prvo Napoli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Sunday, 04.04.2021
16:01

Nacrtano za Mihajlovića...

avatar
Badr®Hari
Sunday, 04.04.2021
13:46

Ja sam znao da je izlizani golom iz ofsajda uradio nešto još mnogo veće od toga što je sam Juveu doneo bod - spasio je Pirla, mada sam očekivao da je opet srušio Pelea i oborio još 8 rekorda, naravno svojih jer više nema onih čije rekorde nije poobarao. 😂😂😂

avatar
dzigi88
Sunday, 04.04.2021
11:22

Navijac sam Juvea i boli me sto ovo gledam ali donekle sam ovo i ocekivao... Cim sam video da u sezonu ulaze bez dobrog pleja i devetke znao sam da je titula izgubljena. Morata i plejevi su dobri ali za neki drugi klub, ne i za klub kakav je Juve. Dovoljno je samo uporediti napadace kakvi su Lukaku, Lautaro, Ibrahimovic sa Moratom. Ipak je razlika previse velika... Neko bi rekao ali imaju C.Ronalda. Da ali zaboravljaju da on ima 35 a ne 25 godina i nema vise tu magiju u nagoma kao nekad i da sada vise igra na ime nego na to sta vredi na terenu...