Kritikovali su ga, vratio se u formu, a sada mu Siti sprema novi ugovor

Autor: Nikola Miloradović
utorak 09.10.2018.
18:21
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, uprava Mančester sitija će uskoro otvoriti pregovore sa fudbalerom koji je stvarao probleme na startu sezone.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Liroj Sane je loše počeo sezonu.

Nakon što nije bio sa Nemačkom na Mundijalu, uprkos sjajnoj sezoni, nije ga bilo u postavi "Građana" na startu nove takmičarske godine, a onda je napustio i kamp "Pancera" tokom minule reprezentativne pauze.

Ipak, postepeno se vraćao u tim, počeo je da pruža dobre partije, a kako stvari stoje uskoro bi mogao da dobije i novi ugovor.

Iz kluba su navodno izrazili želju da sa Saneom uskoro produže saradnju, kao i da Nemcu daju bolje uslove.

On trenutno zarađuje 65 hiljada funti nedeljno, ima saradnju do 2021. godine, ali će po svemu sudeću uskoro dobiti povišicu i nešto duži ugovor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.10.2018
19:32

Danas citam Kristensen koji je nas treci stoper je izrazio nezadovoljstvo zbog minutaze. Pre njega to su uradili i Kejhil, Fabregas, Zapakosta. Iako igraju kupove i LE opet im nije dovoljno. Ne razumem kako se to dogadja samo u Celsiju? Siti ima Kompanija, Otamendija, Stounsa i Laporta pa cak i Mangalu za dve stoperske pozicije i niko nikad ne izrazi nezadovoljstvo. Na krilnim pozicijama isto kao i u drugim klubovima. Lovren, Matip, Roho, Dzons, Baji, Lindelof... Samo kad nas, izgleda da je moc igraca koja se ranije spominjala zaista stvarna stvar u Celsiju.