Kroz Junajtedovu odbranu "vetar duva", ne zna se ni ko koga čuva - Palas osramotio Mančester!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 06.05.2024.
22:56
Izvor: Sportske.net

Katastrofa gostiju.

twitter
twitter

Povezane vesti

Još jedno košmarno veče svojim navijačima priredio je Mančester junajted.

Osmoplasirani tim Premijer lige večeras je kao gost poražen od Kristal Palasa sa ubedljivih 4:0, a moglo je biti i više, u meču 36. kola engleske Premijer lige.

Delovala je užasno odbrana ekipe menadžera Erika ten Haga isksusni štoper Džoni Evans i Kazemiro kome to nije primarna pozicija delovali su totalno dezorjentisano na terenu, a ni ostali saigrači nisu bili mnogo kvalitetniji. Možda najbolji pojedinac kod gostiju bio je golman Andre Onana i to dovoljno govori o igri Junajteda večeras.

Katastrofa "crvenih đavola" započela je u 12. minutu. Majkl Olise je driblingom iz igre izbacio Kazemira, a onda se neometan ušetao u šesnaesterac Junajteda i pogodio za vođstvo Palasa.

Mogao je Junajted do izjednačenja u 26. minutu, lopta je ušla u gol Palasa, ali je očigledan faul nad golmanom pre toga načinio napadač gostiju Rasmus Hojlund.

Stvari su od lošeg prema gorem za Ten Hagov tim krenule u 40. minutu kada je sjajni ofanzivac domaćih Žan-Filip Mateta prošao pored Evansa kao da ga nema i poslao loptu u bliži golmanov ugao, ali Onana svejedno nije mogao ništa, te je Palas poveo sa 2:0.

Nastavio je domaćin da "teroriše" odbranu Junajteda i u drugom poluvremenu. Igrao se 58. minut, a Palas postigao treći pogodak večeras. Štoper domaćih Anderson dobio je duel sa Daloom u petercu Junajteda i odložio loptu do Tajrika Mičela kome nije bilo teško da zatrese Onaninu mrežu.

Potpuni "brodolom" gostiju iz Mančestera dogodio se osam minuta kasnije. Neuboičajno loš Kazemiro izgubio je loptu blizu svog gola, a fantastični Majkl Olise "probušio" Onanu za velikih 4:0.

Mogla je da pukne i "petarda", ali je Eduar u sudijskoj nadoknadi pogodio stativu.

Пласман обезедио Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke