Krstajić: "Znao sam da Savića čeka velika karijera, žao mi je što nije otišao u Bajern"

Autor: Mladen Heleta
petak 24.03.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Selektor Bugarske nahvalio Crnogorce.

EPA-EFE/MYKOLA TYS
EPA-EFE/MYKOLA TYS

Povezane vesti

Selektor Bugarske Mladen Krstajić bio je razočaran porazom od Crne Gore u prvom kolu grupe G kvalifikacija za EURO, ali je sportski čestitao rivalu, uz niz komplimenata.

Crna Gora je slavila u Razgradu rezultatom 1:0.

Pohvalio je Crnu Goru, smatra da je reč o boljem timu nego 2018. godine, kada je on bio selektor Srbije i kada je dva puta pobedio Crnogorce u Ligi nacija.

"Mislim da je Crna Gora sada bolja, iskusnija, kompaktnija... Ima kvalitet sa Savićem, Jovetićem i Marušićem. Može da bude jako zanimljiv duel u ponedeljak protiv Srbije", rekao je Krstajić.

Biranim rečima je govorio i o Stefanu Saviću, sa kojim je bio saigrač u Partizanu.

"Možda ne kao otac, ali se osećam kao njegov stariji brat. I drago mi je da se Stefan seća tog perioda. Moja je obaveza da pomognem mladim igračima,a on je tada bio jako mlad, tako radim i sada. Znao sam da će da napravi veliku karijeru", rekao je Krstajić, pa otkrio nepoznat detalj:

"Žao mi je samo što nije otišao u Bajern. Bilo je praktično sve gotovo, učestvovao sam u razgovorima sa Jupom Hajnkesom. Iz Bajerna su mi rekli da sačekamo još pet dana, a Stefan je otišao u Mančester siti", završio je selektor Bugarske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke