Krstajiću otkazala četvorica, selektoru Bugarske potrebne patriote!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 23.03.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak nezadovoljan odnosom pojedinih fudbalera prema reprezentaciji.

BFUnion
BFUnion

Povezane vesti

Reprezentacija Bugarske sutra započinje kvalifikacije za plasman na Evropsko Prvenstvo naredne godine u Nemačkoj. 

Bugari se nalaze u grupi G zajedno sa Srbijom, Crnom Gorom, Mađarskom i Litvaniju, a na startu kvalfikacija selekcija koju sa klupe predvodi Mladen Krstajić dočekuje Crnogorce.

Puno problema imaju Bugari na startu kvalifikacija. Čak četvorica igrača otkazala su selektoru Krstajiću, u pitanju su Dominik Jankov, Dima Krastev, Ilijan Stefanov i Anton Nedjalkov. Zbog toga je pobesneo srpski stručnjak i javno ih prozvao zbog nedostatka patriotizma.

"Meni ne trebaju igrači koji u reprezentaciju dolaze turistički, već fudbaleri koji će na terenu pokazati patriotizam. Moramo da vratimo poverenje navijača", jasno je poručio Krstajić.

U nastavku obraćanja novinarima analizirao je protivnike u grupi i istakao da je Srbija favorit.

"Mađarska je jaka, Srbija je favorit, a Crna Gora je tradicionalno dobar tim. Neće biti lako. Cilj je da nastavimo posao koji smo započeli. Da budemo maksimalno koncentrisani. Tražiću od igrača da pruže maksimum! Idemo meč po meč, na svakom ćemo ginuti. Što se mene tiče – možemo da igramo ružno, samo da pobeđujemo. Kada sam došao rekao sam da ću napraviti ekipu po evropskim standardima. Igrali smo zajedno četiri meča, ali fudbal je proces, ne možemo posle jedne utakmice da kažemo da idemo na Svetsko ili Evropsko prvenstvo", konstantovao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke