Krupan izazov - Milojević pred vratima najtrofejnijeg kluba Norveške!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.12.2021.
16:45
Izvor: Sportske.net

Brz napredak!

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Bivši pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, a saradšnji šef struke Hamarbija Miloš Milojević nadomak je preuzimanja norveškog velikana Rozenborga, prenose tamošnji mediji.

Ponuda je na stolu, jasna i glasna. Rozenborg želi da Miloš Milojević bude zamena za Agea Hareidea, a isto važi i za srpskog stručnjaka koji je slovio za jednog od najbitnijih šrafova stručnog štaba Crvene zvezde u prvoj sezoni Dejana Stankovića.

Kako razumeju norveški mediji, Milojević je voljan da preuzme Rozenborg, koji će sada morati da pregovara sa Hamarbijem i od Šveđana zatraži otkup ugovora talentovanog tridesetdevetogodišnjeg stratega. Spremni su da plate obeštećenje, budući da mu saradnja sa Hamarbijem ističe 2022. godine. Klub želi da ga zadrži, ali pred Milojevićem je ozbiljna ponuda.

Age Hareide će protiv Stromgodesta narednog vikenda voditi svoj poslednji meč na klupi Rozenborga. Mediji iz Norveške veruju da će do tada Hamarbi i Rozenborg sklopiti posao i da će u novu sezonu ući sa svežim imenom na klupi.

Najuspešniji norveški klub nije uspeo da se domogne Evrope i mogu da završe na minimum šestoj poziciji ukoliko dožive neuspeh protiv Stromgodesta.

Poslednju titulu, Rozenborg je osvojio 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke