Kuman četvrti put u nizu u istom sastavu, Barsa večeras donosi duplu zaradu

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.04.2021.
20:10
Izvor: Sportske.net

Katalonci ne smeju da propuste ovaj zicer.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone večeras igraju svoje prvo od 10 finala do kraja sezone.

Pre samo četiri meseca Atletiko Madrid je imao čak 13 bodova više od Barselone, a večeras Katalonci imaju šansu da se približe lideru na samo bod zaostatka.

Ronald Kuman ništa ne želi da prepusti slučaju, jer je računica jasna - Barsa zavisi sada samo od sebe i ako pobedi sve utakmice do kraja sigurno će biti šampion.

Baš zbog toga, Barsa će večeras istrčati u najjačem sastavu, dok je Valjadolid žestoko oslabljen, gosti su doputovali u Kataloniju bez 10 igrača. Kuman je po četvrti put u nizu izveo identičnu startnu postavu u formaciji 3-4-1-2, sa De Jongom kao liberom, Mingezom i Lengleom kao štoperima, Destom i Albom po bokovima, Pedri i Buskets su u veznom redu, ispred Grizman, a Mesi i Dembele u špicu. Važna je napomena da Mesi i De Jong imaju po četiri žuta kartona i da će morati da se paze da ne zarade suspenziju za "El klasiko". 

Ter-Štegen - Mingeza, De Jong, Lengle - Dest, Buskets, Pedri, Alba - Grizman, Mesi, Dembele.

U kladionici AdmiralBet kvota na tip 1&2+I je čak 1,97, a kako je Barsa poznata  po tome  da u prvom poluvremenu voli da reši svoje rivale, ovo je možda najbolji predlog za večeras.  

Podsetnik - ovaj sastav Barse je Real Sosijedad pobedio rezultatom 6:1 u prethodnom kolu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke