Kuman preživeo! Ali...

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.05.2021.
21:08
Izvor: Sportske.net

... za sada.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Epilog današnjeg, prvog sastanka između Đoana Laporte i Barsinih direktora i Ronalda Kumana jeste - Holanđanin ostaje na klupi katalonskog kluba.

Više pouzdanih izvora iz Katalonije potvrdilo je identične informacije - ovo je bio prvi u nizu nekoliko sastanaka nakon kojih će Đoan Laporta doneti konačnu odluku o statusu Holanđanina.

Današnji sastanak je zakazan još ranije, nezavisno od rezultata, Laporta je želeo da sve opcije drži otvorenim i da želi da sasluša Kumanove ideje o narednoj sezoni, ali i savete svojih ljudi od poverenja.

Navodno, generalni direktor Mateu Alemani i sportski Ramon Planes su i dalje na strani Kumana, ne zbog toga što ga u potpunosti podržavaju, već zbog činjenice da na tržištu nema adekvatnih i pravih zamena.

Takođe, svi izvori potvrđuju da nijedna opcija nije isključena, te da ovo nije konačna odluka uprave Barselone.

Tokom nedelje očekuje se novi sastanak, a do tada će verovatno biti i zvanično završeno nekoliko pojačanja.

Serhio Aguero i Erik Garsija stižu prvim avionom posle finala LŠ, za njima će najverovatnije Emerson Rojal iz Betisa, a vrlo verovatno će u prvoj polovini juna svoje potpise završiti i Memfis Depaj i Žoržinjo Vajnaldum.

U Barsi će biti burno u narednih desetak dana...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Wednesday, 26.05.2021
00:48

Činjenice je da na tržištu nema adekvatnih i pravih zamena još od 2012... al' samo za Barsu. Za to vreme Heynckes, Tuchel, Ancelotti, Klopp, Flick, Bielsa, Pochettino, Mourinho, Lopetegui itd. itd. promeniše po nekoliko klubova, al' za sve njih Barsa nije bila nijedan od tih klubova.