Kuman se pravdao za poraz od Bajerna

Autor: Sportske Net
nedelja 19.09.2021.
14:07
Izvor: Sportske.net

Kakva je budućnost Holanđanina?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Spekulisalo se dosta ovog leta o nastavku saradnje Barselone i Ronalda Kumana. Holanđaninu je ostala još jedna godina ugovora i medijima se često postavljalo pitanje da li će doći do produženja saradnje. 

"Blaugrana" je počela sezonu pobedom nad Sosijedadom, potom je usledio remi sa Bilbaom i još jedna pobeda protiv Hetafea. Međutim, ono što nisu očekivali u španskom klubu i što je došlo kao prilično iznenađenje, jeste ubedljiv poraz od Bajerna od 3:0 kod kuće. Ni gol nisu uspeli da upišu izabranici Ronalda Kumana. 

Odmah posle ovog debakla navijači su se okomili na Holanđanina kao najvećeg krivca za poraz njihovog tima. 

"Pre Bajerna trebalo je da odogovorim da li ću produžiti ugovor na još jednu godinu... a sada je pitanje da li strepim za svoju budućnost. Setite se, u timu je mnogo promena, povreda i mladih igrača", rekao je Kuman pravdajući ovaj neuspeh na "Kamp Nouu" u utorak. 

Dug je spisak povređenih igrača u Barseloni. Martinu Brajtvajtu, Serhiju Agueru, Ansu Fatiju i Usmanu Dembeleu, pridružili su se nedavno i Đordi Alba i mladi Pedri. Katalonci narednu utakmicu igraju u ponedeljak protiv Granade u okviru petog kola La lige. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke